FILMTIPS

Nu när sabina ska bort, ska jag vara MER aktiv på bloggen, ska själv bort på fredag så får uppdatera från mobilen, så ha tålamod..
här har ni också ett litet filmtips :)
COUPLES RETREAT

Genre: Komedi
Handling: Handlar om ett par föräldrar som umgås, en av paren kan ej få barn och vill gå i terapi, för deras relation ska bli bättre, så de blir ''nykära'' igen. De åker till ett jätte vackert ställe och njuter medans massor av äventyr dyker upp..
REMEMBER ME

Genre: Drama

Handling: Den snygge skådespelaren Robert Pattinsson är med och har en pappa som inte bryr sig om hans barn. Hans lillasyster betyder allt för honom, han börjar dejta en tjej för att hämnas på en polis ( polisens dotter ) för han var svinig mot han när han hade vart i bråk. Han märker sedan att han har mer & mer känslor för denna flicka.

Packar

Halloj !
Har vart upptagen hela dagen , är ledsen. Har vart med baby hela dagen. Vi har myst och badat och haft det jätte kul!
Just nu håller jag på och packar till Halmstad. Jag ser ifram mot det,med en massa bad vid västkusten och allt kul man kan hitta på. Men jag känner ändå hur jobbigt allt känns att åka ifrån Jonatan, det är bara ett par dagar. Men ändå. Känns jobbigt.
Men iallfall. Jag kommer inte kunna uppatera förns måndag. Mobilbloggar kommer lite då och då dock. Och vi får hoppas att Elina uppdaterar för er !
Jag bloggar mer senare när jag har packat klart.
Puss !
/S

A sweet dress

Ginatricot/349:-

Design

Ändrade lite på desigen igen. Ville pröva lite nytt.
Vad tycker ni om denna header ?
Är dock inte klar ännu. Lite småsaker som kommer ändras med tiden,saker ni inte alls kommer märka av :)
/STee

Fools Gold

Enligt Jonatan är den här filmen super bra. Så aa säger väll som honom värd att se. Tänkte själv titta på den någon dag !
/S

Dags att packa

Ja , ni fick ju se mina planer för den här veckan och början på nästa !
imorgon kommer jag nog va upptagen för det mesta , men att va social mot Jonatan. Så ska börja packa nu för min lilla trip till halmstad, knäred , havet , ullared osv. Kommer bli skojjigt,men kommer sakna alla ! Min lilla bebis jonatan kommer jag dö utan  :(
Jaja , hur som hellst har jag sagt till Elina att hon får försöka uppdatera så mycket hon kan medans jag är borta,så ni har något att läsa iallfall. Haha.
Bloggar mer senare , slänger straxt upp ett filmtips som Jonatan tipsade mig om igår.
Puss !
/S

Can you feel the summer


Ta del av den stora rean på NELLY

Många har kanske försökt komma in på rean på nelly ?
Rean som består av en massa nya sommarkläder, där det är  halva priset på allt och till och med 70 % rabatt !
För att komma in på rean behöver du en kod.
Tänkte dela av mig av den till våra söta läsare,så ni kan shoppa loss allt ni behöver till sommaren , bikinis , strandklänningar , skor , ipod , leggins , kjolar , fest klänningar. Ja allt ni kan tänkas behöva.
Koden ni ska skriva in är : SOMMAR2010
/S

Ni har väll inte missat ?

Ni har väll inte missar Ginatricots stora rea ? Men 50 % rea av nästa hälften av butiken.
Värt att titta in där. Med en massa snygga kläder som du nu får för halva priset !
Kan det bli bättre ? NO
Kan samtidigt säga att Bik bok också har summersale. Mycket som kostar 149 /99 osv.
Japp. Några tips ifall ni är på stan !
/S

Några bilder från midsommar


Sabinas planer för veckan !


I love summer !

Hej på er !
Nu har jag tid att blogga igen !
Har legat vid en sjö hela dagen. Jaa 6 timmar faktiskt. Vi åt mat där , fikade och jag solade hur mycket som hellst. Vattnet var också riktigt skönt. Älskar verkligen att åka till någon mysig sjö och ta med mat osv. På varma sommarkvällar.
Nu har jag kommit hem iallfall. Har suttit ute på balkongen och läst Ellos katalogen. Och nu pratar jag med elina ihihi.
Imorgon kommer älsklingen och då åker vi till sjön igen !
mys pys.
Det kommer hända mycket från torsdag till måndag , kommer nämligen vara bortrest då. Men det bärettar jag mer om i nästa inlägg !
puss !
/S

Fashiontoast


SO LEN

Ä L S K A R verkligen bilden!
Det är grymt varmt ute, så jag gick in igen, har solat i en timma eller något.
När jag kollar på bilden garvar jag, haha allt vi gjorde, fan måste göras om!
CIao /älejnA

UPPTAGEN

Bloggen återkommer senare under dagen imorgon.
Är väldigt upptagen just nu , och hinner inte med.
Titta in här imorgon kväll igen !
Kram STEE

shuuulluuuuu

Hemma !
Hade en underbar midsommarafton vid havet !
Vi badade,grillade,dansade,solade fotograferade och massa mera. Är hos pappa nu,därför kan jag inte visa er bilderna just nu. Men visar er imorgon.
Dom här dagarna hemma hos pappa har vart riktigt sköna ! Vi har vart vid Drögen båda dagarna,grillat,badat och solat. Det var underbart !
Men nu ska jag in till stan ,och senare träffa Älsklingen !
Bloggar senare. Puss
/S

Loftahammar

Nu börjar klockan närma sig nio på morgonen. Så ska åka vilken minut som hellst nu.
Kan ju säga att när jag gick upp vid tjugo i 8 höll jag på att dö. Och nu har jag legat och halv sovit hela tiden. Tihi.
Idag så blir det god mat,bad , fiske fotografering osv. Ska bli kul det!
Ingen uppdatering förän imorgon vid kanske  12 eller så. Men kommer troligen  mobil blogga lite då och då.
Hoppas ni får en super bra midsommarafton !
Puss från sabina !
/S

I'm home!

Är hemma från Amanda nu. Vi hade riktigt kul. Vi badade i hennes pool och bara pratade!
Kanske ska sova där någon dag nästa vecka. Så ska bli kul! På vägen hem stannade vi i Ekholmen och handlade mat och godis tills imorgon då vi ska åka iväg till loftahammar. Och just nu har jag precis packat klart min väska. Och så har jag hunnit med en kvällsmat med. Och straxt ska jag duscha.
Men som sagt, jag kommer blogga imorgon bitti. Men sen kommer jag inte blogga någonting under dagen imorgon.
Eller det kanske komma något mobilinlägg eller så. Men inget speciellt om ni förstår vad jag menar. Detta beror på att dit vi ska,där finns ingen internet uppkoppling så kan inte ta med datorn över huvudtaget.
Så ni vet det!
Nu ska jag duscha ,blogga snart !
/S

Today

Hejsan  !
Har just ätit lite lunch ute på balkongen. Har hunnit med att sola en hel del med. Och jag fick faktiskt rand!
Just nu är mamma i stan och jag sitter och bloggar. Idag händer inget speciellt förutom att vi hälsar på Amanda vid klockan 6. Imorgon är det midsommar afton och vi har bästemmt oss för att åka till Loftahammar. Det är en av mammas jobbar kompisar som har en sommarstuga där alldedes vid havet. Så det kommer bli jätte mysigt. En massa god mat,badande , fotograferande och mycket mera. Ser fram i mot att ta fram min systemkamera där faktiskt, det brukar alltid vara så himla fint vid kusten. Så vi åker klockan nio imorgon bitti. Det ser jag fram imot. Dock kommer jag inte kunna uppdatera från imorgon bitti (fredag morgon) till Lördag morgon. Så det blir en lite blogg paus under en dag då.
Jag bloggar lite senare under dagen. Puss på er !
/S

HM

Kom ihåg att Hm har en riktigt stor rea nu. Dom har väldigt bra ,billiga priser så passa på !




++++++

Rolig rubrik.
Haha, nej men just nu skriver jag lite blogg. Har väldigt tråkigt för den delen.
Idag har det faktiskt inte hänt något speciellt. Har bara tagit det lugnt i det varma sommarvädret. Jag och sanica gick bort till Berga parken och hon plocka blommor till sin midsommarkrans tihi. Och vi cyklade till ån och vi köpte glass från glassbilen. Och nu sitter jag här. Imorgon är jag sugen på att gå runt lite på stan. Fast jag vet inte. Senare på kvällen vid klockan 6 ska jag iallfall hem till Amanda och hälsa på henne. Ska bli kul,har inte träffat tjejen på väääldigt länge. Iallfall så ska jag straxt lägga mig,men förmodligen hinner jag lägga in något inlägg till.
Hörs senare. Puss
/S

Gårdagens grillning med familjen


Julia , Elina , Sabina

Några bilder. Orkar inte lägga upp alla just nu. Tar 32914738472398 år att ladda upp såatt...
Men bilder kommer nog upp vart efter i många inlägg. Fina bilder alltså. Jag är super fin (nej)
/S

Shoppa

Jag har ångest ! Jag vill verkligen ha byxdressen jag bloggade om för några inlägg sedan. Men jag kan verkligen inte handla något just nu. För jag ska bila till tyskland med Julia åka igenom än massa länder som riga osv. Och jag vill kunna shoppa. Och desutom ska jag till Halmstad och ullared. Helvete.'Haha stackars mig, jag som verkligen vill ha jumpsuiten :(
Aja vi får se vad som blir över efter resorna ;) Hoppas på att jag kan köpa den då !
/S

Åh nej

Foto - Jag
Jag blir så sur på mig själv,för jag sover bort halva dagen. Sen hinner jag inte med ett något alls. Idag vaknade jag halv 2. Haha helt sjukt. Jag vill gå upp tio eller något och sedan kunna göra en massa saker.
Jaja. Imorgon ska jag försöka gå upp tidigare. Just nu tittar jag på project runway och lyssnar lite på musik.
Ska straxt gå ut lite i fina vädret. Senare vill jag faktiskt åka och bada. Så ska fråga systern ifall hon vill hänga med mig. Skulle va sjukt skönt !
Vart inget med att va med älsklingen , tyvär. Och nu kommer vi troligen inte ses på hur länge som hellst.
Åh vad arg jag blir. Hihih,men hoppas vi ses snart. Imorgon ska jag , mamma och sanica hälsa på amanda. Och på fredag är det midsommar afton. Just nu är det inte helt planerat vad som ska hittas på. Men kommer skriva det på bloggen senare. Det blir något med familjen iallfall.
Nu ska jag sticka ut. Har ingen outfit bild idag, orkade inte. Men min outfit idag består av en blommig känning och skärp. Och håret är nedsläppt.
Puss på er.
/S

TRÖTT

Ae jag tror faktiskt att jag kommer gå och lägga mig nu, är jätte trött och har ont i magen med. Blääh.
Ska fortsätta att smsa med älsklingen om imorgon ,ifall vi ska träffas eller inte. Hoppas på att vi ses. Har saknat honom !
Vet att jag sa att bilderna skulle komma upp. Men fick inte alls någon tid efter vi hade grillat. Vart direkt in i duschen osv. Så ska överföra dom till datorn imorgon bitti när jag vaknar så får ni se lite bilder från grillningen med familjen och lite bilder från när Jag,julia och Elina sov över.
Hoppas ni har en bra kväll. Hörs imorgon.
puss
/S

Vad tror ni ?

Skulle den här byxdressen/jumpsuiten passa på mig ?
Behöver era kommentarer nu hihi :)
/S

Snygga kuvertväskor "Rosettväska"

Måste bara tipsa er om dessa söta väskor. Dom kommer från Gina och finns i färgerna här ovan.
Den blir din för 129 kronor. Tyckte att dom var sjukt söta !
/S

Fashiontoast


Tack för inlägget Julia

Jaa,blogg uppdateringen har sugit igår och idag,det vet jag. Men igår när jag var hos Jonatan bästemde sig julia,elina och jag att vi skulle sova hos mig i stan. Så därför vart det inte så bra uppdatering imorgon,men vi har tagit mycket bilder,så ska ta och lägga upp dom senare.  Just nu sitter jag och tar det lugnt i soffan,känns väldigt skönt för nyss kände jag mig sjukt snurrig så var tvungen att sätta mig ner. Nu ska jag hjälpa mamma lite,för vi ska gå ut till ån och grilla. Mys pys. Jordgubbar och kött osv blire.
Skriver senare, hörs :*
pusss
/S

GÄSTBLOGG SHALALALALLALAAA

hejjsan, julia här & gästbloggar , sabina dansar & jag bloggar :) elina drog för någon haltimme sen ? igår va det B Ä S T , chatroulette & skype all night long baby, massa bilder blev det oxå, men det får sabina lägga in i ett annat inlägg lite senare, jag åker med buss hem så jag drar om typ en halvtimme eller ngt.
njeee, nu ska jag hjälpa sabina att städa undan efter igår, puss hej <3

Älskling

Sitter hos älsklingen nu, så skriver senare
puss

21-06-2010

Hej!
Har absolut ingenting att göra och har kollat runt massa tips, behövs att jag gör nåånting vettigt eft.som jag typ aldrig bloggar! har fått fråger från några anonyma men aja,
Hjälp! hur kan jag bli brun utan BUS?!?!? för jag har jätte svårt att bli brun.. :-(
rekommenderar MAXOSOL, ta en tablett om dagen, du får den där ''svartbruna'' färgen.
HUR kan jag få mitt hår som är ganska långt och är ganska tunt att se tjockt ut?
rekommenderar tigi bed head, det känns ooch ser fylligare ut hela dagen!
tips på hur man kan få blondare hår utan att färga det?
ta lite citron i håret och va i solen, fantastiskt bra!

/e

Veckans blogg

Nu kör vi igång en veckans blogg tävling.
Som pris får du ett helt inlägg skrivet om din blogg,vad vi tycker om den osv.
Och självklart en länking.

för att vara med ska du :


- Kommentera det här inlägget och skriva att du är med

- Skriva att du är med i den här tävlingen på din blogg

- Länka oss i inlägget

- Hålla tummarna ! :)



/S

SUPER SNYGGT LINNE

Igår läste jag lite på Kenza's blogg. Och såg att hon hade köpt detta linne ovan. Jag tyckte det var så himla fint och hade en sjukt snygg modell och stora i armarna. Jag skulle gärna vilja ha detta linne.
På bilderna här ovan ser ni linnet och modellen vid armarna!
Linnet är från Kan dee och kostar 269 kronor.
Vill du kolla närmare på linne ? TRYCK HÄR
/S

Gina inspo

Snygga kläder från Gina tricot !
/S

Smått panik

Hejsan , har haft fullt upp hela dagen , det är därför uppdateringen har vart super dålig
. Pratar just nu med Jonatan , om att vi ska träffas imorgon , men har ingen att sova hos ? shiet.
Har ingen skjuss hem,så jaa, jag har mycket panik.
Men hoppas det löser sig. Ikväll ska jag sova så tidigt som det går,ska nämligen upp vid 7 imorgon. Mindre roligt.
Skriver senare
PUSS
/S

Godmorgon darlings!

Nu är jag vaken. Har just tagit en dusch.
Vädret ute idag gillas inte speciellt myckey. Regnet bara öser ner,och det halglade förut med. Vafan är det här för sommarlovsväder?
Ush säger jag bara. Det här får bli ett bild löst inlägg. Har lite bild torka just nu när jag inte kan överföra några bilder. BUHU.
jaja,nu vet ni vad jag gör, skriver senare, puss
/S

Hur fina är dom inte ?!

Klänningarna här ovan från Monki är ju sjukt snygga , shiiit. Jag vill verkligen ha en ! , jag är totalt såld på den blåa klänningen. Hihihi geee mig !
300 kronor styck - Monki
/S

Gratis bio

Har ni det som jag ? vill bjuda ut äns kompis ,pojkvän familj osv på bio ? men no money....
Då vill jag rekomandera denna sida.
Sidan heter gratis bio. Du samlar poäng på denna sida.
Vad kan man göra föratt få poäng? jo , du kan göra en massa saker. Du kan premunera på vissa veckobrev,handla saker, prova på saker, gå in på hemsidor och bli medlem på sidor. Detta är några exempel på vad du kan göra. Du kan också värva vänner. På dessa saker får den en hel del poäng. Gratis bio har alltid nya roliga erbjudanden man kan utnyttja föratt få lite poäng. Och vid högtider, som victorias och daniels bröllop. Påsk , jul osv. Så Finns det massa roliga saker. Oftast finns det en kallender vid jul. Så då kan man samla på sig en hel del poäng må jag säga. Du kan byta poängen mot bio biljetter , presentkort m.m Så det är perfekt när man vill gå på bio och inte har några pengar, eller bara vill shoppa loss.
Jag rekomanderar den  här sidan stort. Jag tycker sånt här var lite skumt i början. Men jag älskar faktiskt sidan !
Här har ni länken till Gratis bio - http://www.gratisbio.se/
/ S

+

Heluu bloggen !
Just nu  sitter jag hemma hos pappa,gör inget speciellt, smsar lite med älsklingen osv.
Innan vi åkte hem så bjöd pappa mig på kebab. Mums så gott det va. Och nyss var jag ute och fotograferade. Glömde minneskort läsaren hemma hos mamma, så jag kan inte överföra bilderna, blääääh.
Aja hoppas ni kan vänta. Världens tråkigaste inlägg. Jag vet. Men bara så ni vet vart jag håller hus och vad jag gör, thii.
Pusss
/S

Jag är med och tävlar

Jag är med i en tävling om att bli veckans blogg hos Sarah tjulander.
Vill du också vara med TRYCK HÄR
Ska ni inte vara med så kan ni iallfall kolla in hennes blogg.
Den är välidgt bra, hon skriver om lite allt möjligt. Den är värd att läsas!! ;)
Här har ni länken till hennes blogg - http://sarahtjulander.blogg.se/
/S

Dagens låt


Choklad fontän och Jordgubbar

Hej igen.
Nu är vi hemma från kalaset. Det var jätte roligt,hon som fyllde fick bland annat smycken och resor och spa behandlingar och lite smått och gott. Något jag tyckte om var det ni ser ovan. MUMS. I deras kök stod en choklad fontän och brevid låg banan,jordgubbar och marsmallows i skålar. Jag vart över lycklig. Så jag doppade hur mycket som hellst i choklad. Måste säga att det var riiktigt gott. Önska vi också hade en choklad föntän hemma.
Snart kommer pappa så just nu håller jag på att packa ner allt som jag ska ha med. Vi får se vad som hittas på ikväll. Men aa...hoppas det inte blir lika tråkigt igår,haha. Jag dog igår.
Men uppdaterar senare hur som hellst. Ha det bäst.
/S

Partyy

Det här blir ett super snabbt inlägg, för nu ska jag åka iväg på en liten fest. Känner ingen haha. Men jag får försöka ha så roligt jag kan. Skriver mera när jag kommer hem. Och då beger jag mig hem till min pappa.
Puss
/S

Grattiiis

Jaa man måste väll nästan säga grattis till victoria och Daniel som ska gifta sig idag , helt ärligt är jag inte ett dugg intreserad av det men...
Har just kommit ut från Duschen och nu kollar jag på Top model. Vid halv 3 ska jag på 40 års kalas. Det är mammas kompis som fyller så vi ska fira henne lite grann. Och senare ikväll ska jag hem till pappa.
Vet inte riktigt hur länge jag ska stanna där. Men någon dag blir det väll. Systemkameran hänger iallfall med. Finns så himlans mycket grejer man kan fota hos pappa! wiiieee.
Men nu ska jag fixa mig lite. Hörs senare.
Kanske kan skriva ett inlägg innan jag åker sen. Pusss
/S

Fashiontoast


Meeeeeeeen !

Någon smäller raketer...? Utanför mitt fönster. Jag ska alltid ha den turen när jag ska sova ,Åh. Varför ska dom skjuta nu likso? Aja nu måste jag verkligen sova. Puss(K) /S


NAtttiiii

Okej , jag ska straxt sova nu hade jag tänkt. Har inte så speciellt roligt denna kväll. Så sova är nog det bästa. Och förhoppningsvis sover jag inte bort halva dagen då heller. Wiiie.
Just nu består min kväll iallfall av att smsa med älsklingen , ha en intressant konversation om fåglar med Julia. Vi har en stor fråga om dom som ingen vet,och godis. Japp. Det här inlägget får avsluta bloggningen för ikväll.
Godnatt sweeties. Uppdaterar när jag vaknar imorgon.
Pussar
/S

Filmtips / Date night

Denna film såg jag och Jonatan igår kväll. Den är riktigt bra,så den får bli filmtipset för den här gången.
Iallfall så rekomanderar jag den här filmen starkt,den är rolig och en liten skvätt av action i,inte speciellt mycket men lite grann. Tummen upp för den ! Den ska ni verkligen kolla in.
Puss
/S

Mhmm

Är det konstigt om man lägger sig ner i sin säng och helt plötsligt känner som om äns pojkvän ligger där,man känner hans armar omfamna än, hålla om än bara som han kan , är det konstigt ?
Jag känner så nu , och när han inte är här på riktigt och man inser att det inte var på riktigt då känns allt skit.

Linnet

Det här linnet gillar jag starkt ! Skulle gärna vilja ha det här. Och färgen är bara för söt tihihi (L)
/S

Gaaaaaah

Kan man ha såhär tråkigt som jag har ? öhh NEJ. Jag vill gärna göra något,men finns absolut ingenting att hitta på. Innan kvällen är slut så har jag redan ruttnat här. Jag hade kul när Jonatan var här men sen vart allt skit tråkigt.
Iallfall. Jag har suttit och spelat Sims 3 hela kvällen,och nu kände jag att det fick räcka. Så nu vet jag inte riktigt,hoppas på att jag kan hitta någon rolig film att titta på,jag har ju iallfall godis !
Men hellst skulle jag vilja va med min älskling just nu....
Men ni får ha det så bra,vi hörs senare.
Puss
När solen kommer i ansiktet sådär ser jag väääldigt läskig ut,såg jag nu  hihi,men men.
Julia har tagit bilden :)
/S

NY header

Jag funderar ännu en gång på att göra en ny header. Jag tröttnar jätte fort,och nu tycker jag bara att den där är ful?
aja,vi får se hur det blir. Nu ska jag iallfall hämta min lilla syster pussar och kramar!
/S

JULIA FOTOGRAFERAR , JAG MODELLAR


Man hinner inte

Man hinner knappt blogga nu på sommarlovet känner jag. Dom två dagarna hos Julia var sjukt roliga,vi solade, fotade (ni ska få se bilder snart) Spelade och massa annat roligt. Igår var älsklingen hos mig,han sov hos mig till idag så det var jätte roligt! Igår kväll köpte han och jag pizza och satte oss vid en stor damm. Det var jätte mysigt vid solnedgången och allting. Efter det cyklade vi till coop och köpte godis och sen såg vi en film.
Kvällen var jätte rolig,jag älskar dig jätte mycket Jonatan <3
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Känns surt. Men aa...hörs senare !
En liten bild får ni här, det började just regna nu ? vadå regn...Jag som tänkte gå ut,men no way nu
haha pusss !
/S

Vädret gillas starkt!

Heeeluuu läsare !
Just nu ligger jag ute och solar med Julia,vädret är perfekt ! det blåser inget utan det är VARMT, på riktigt,det är här är sommarlov ! om en timma ska jag gå till älsklingen,så ska försöka få lite färg nu. Älskar att bli brrruuuun.
Åker alltså tyvär hem från Julia idag, buhuuuu. Men ska komma någon dag nästa vecka har jag redan bästemt.
Skriver mera senare. Hörs !
PUSSS
/S

Jävla fåglar! Klockan är 2 på natten o...

Jävla fåglar! Klockan är 2 på natten och jag försöker sova och det är två fåglar utanför julias fönster som har damp. Dom låter som ini helvete !:O Aja hoppas dom är tysta snart så jag kan somna Haha:p


FILM

Bilden har visats många gånger förut. Men den är bäst !
Julia och jag har just sätt klart filmen,lite läskig var den allt. Men inte så läskig jag hade trott.
Just nu sitter vi och kollar på Pranked, haha det är sjukt kul. Julia är också trött och flummig och nyss satt hon och slog på min arm utan andledning,haha. Just nu i pranked är det en kille som klättrar in i en tvättmaskin. Lite cp,jaaa..
Men snart ska vi nog sova. Imorgon ska jag och älsklingen fira vår 1 år och 2 månaders dag,ska bli jätte mysigt !
(Vi gör det lite i efterhand. Egentligen är dagen idag)
Shit vad tråkigt inlägg det här blev. Men skriver mera imorgon. Puss puss
/S

KARAMELL INSPERERANDE RINGAR

Nu har det kommit in några ringar till cocoo som är karamell insperarande. Jag tycker dom är väldigt coola. Dom kostar 165 kronor styck. Från cocoo alltså. Dom har fått in flera coola och inspererande ringar. Så kolla in deras hemsida på direkten.
TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL COCOO
/S

The Stepfather



Här är filmen jag och Julia har tänkt att se ikväll. Så det här blir dagens filmtips för er som gillar lite scarryyy


/S

In the forest


FASHION TOAST


Hos julliiiiaaa




Hej bloggen !

Sorry för bad update. Har försökt mobilblogga lite...men på något konstigt sätt det inte kommit upp några inlägg,så det var ju lite surt. Men iallfall.Igår var älsklingen hos mig och senare på kvällen åkte jag till Julia. Just nu spelar vi lite mirror's edge,och senare under kvällen ska vi se en skräckis uuuhhh. Men vi får se vad vi ka hitta på mer för roligt. Hur som hellst,ska jag sova här tills imorgon,och sen ska jag va med älskling. Idag har vi vart tillsammans i 1 år och 2 månader iiihh så det ska vi fira imorgon. Skriver lite senare.
Vi hörs, pusss hej


fin webbcam bild på mig btw !


/S

Hej alla sötnosar! Just nu Sitter jag o...

Hej alla sötnosar! Just nu Sitter jag och äter en God frukost,idag är vädret ganska bra! Yippe äntligen! :) Idag kommer nog älsklingen hit ska bli jätte kul:)<3 Men vi hörss senare. Men en grej bara,rubriken blir så ful när man mobilbloggar...jaja Haha,Puss! /S


Just nu...

Ligger i sängen nu och tittar rakt upp i taket och dör av tråkighet! Desutom är jag dödshungrig så ska väll gå upp och äta något. Vet ni? Jag mobilbloggar nu,äntligen fatta jag hur man gjorde,Ja jag vet jag är seg. Men nu kan jag blogga lite oftare,inte med bilder kanske. Men iallafall något! Nu måste jag äta. Hörs senare! Puss Puss /S


sorg

Visst gör det ont men vad ska man göra...

Oriflame visningen !

Hejsan nu är jag hemma från visningen,det var mycket trevligt. Vi gick runt och kollade runt bland alla produkter,och jag köpte en foundation sen köpte mamma en massa massa grejer. Och på köpet fick vi en bodylotion som luktade hur gott som hellst ! jag vann en läpp penna,som också kunde användas till ögonen som en kajal. Jag blev jätte glad!
Tack så jätte mycket för den trevliga kvällen mamma och stort tack för foundation jag fick av dig ! <3
Orkade inte le...haha. Vart en simpel bild. Bilden ska mest visa min läpppenna/kajal jag vann ! hihi
/S

Dagens låt


Dagens planer

Hellu bloggen !
Har just ätit lite frukost så nu är jag mätt,idag händer inte så mycket. Nu på förmiddagen ska jag mest ta det lugnt. Och försöka gå ut och bland annat fota lite. Det var ett tag sedan nu,och jag behöver mer bilder. Ikväll ska jag på en Oriflame kväll. Oriflame är ett stort märke. I märket har dom produkter av alla slags slag,dom har produkter åt naglar,kroppen , fötter/händer,smink,shampoo,massa hårvårds grejer, och ansiktskrämer och parfymer,så ikväll kommer dom ha en liten visning av det,visa och bäretta, man kan testa lite om man vill,och man får köpa lite om man vill. Så om jag hittar något jag behöver så blir det nog ett köp där!
Tänkte visa några produkter dom har i deras sortiment.
/S

Just nu i stort behov av en BIKINI

Jag som ska åka lite över allt i sommar nu ! är verkligen i stort behov av en ! , jag ska ju till halmstad , knäred,drögen , tälta, tyskland och allt möjligt. Jag behöver än. Jag funderar på den här ovan , den är billig och har en snygg modell. Men vill nog hellst ha den i rosa. Den kostar 49 kronor från hm. Många vet nog redan om den billiga bad kollektionen där i år :)
/S

KÄRLEK

Suddig eller vad ? hihi.
Den kärleken vi har tillsammans,kommer aldrig ta slut. Den är för stor.
Äkta kärlek,det är de vi har.
Älskar dig jonatan bergström karlsson <3

Suger

Förlåt att jag suger på att uppdatera! men jag njuter av mitt sommarlov så mycket som det går. Även om vädret inte är på topp. Idag har jag vart i gammalkil hos lilla Jonatan, det har varit jätte roligt.Och nu vart jag super sugen på att hitta på något med honom ,något roligt sådär. hmm..
Vi spelade Sims 3 hos han hha. Jag älskart !
ikväll ska jag iallfall inte göra något speciellt. På min msn står det att jag dör. Mjo ungefär är det de jag gör:(
har bajs tråkigt , buhu.
Men en bra sak är att min faster nyss kom upp med ett par leggins till mig med små ränder med skinndetaljer eller vad man ska säga. Stort taaack ! <3
/S

Serious Moonlight

Ska se denna film ikväll med en påse godis och marabou. Hoppas på att filmen är bra !
Har någon sätt den ?:*
pusss
/S

Tråk

Hej bebisar!
Jag har grymt tråkigt,och jag har ingenting att göra ikväll! buhu. Synd för mig.
Iallfall just nu är det besök här vi har just ätit glass med jordgubbar. Mycket gott. Just nu pratar jag med min älskling. Och tycker synd om mig själv. Men det är ju lite grejer i folkets park, men vet inte om jag orkar...
Vad har ni för er idag ?
Vill bara säga,en stor fet diss till vädret! vad är det här egentligen ? hallå det är sommarlov.
söt bild på thira <3
/S

Saker jag skulle visa

Här har ni en bild. Och på bilden har jag även den nya tröjan från Monki !
/S

Vad skulle jag göra utan dig ?

VAD SKULLE JAG GÖRA UTAN DIG?!
Den 4 september 1996 föddes du. Den finaste människan jag någonsin träffat!
Jag kämpade för att du skulle bli min i över ett år. Och till slut blev du min. Jag hoppade av glädje. Och jag har aldrig känt såhär för någon, någonsin. Ibland drömmer jag saker,om att du försvann. Det är en marddröm,jag vaknar upp och nästan gråter över det. Man inser verkligen hur mycket man älskar varandra. Jag tror inte man kan hitta någon bättre pojkvän än dig. Du vet precis hur jag vill ha allt. Du vet hur jag vill att du ska hålla om mig. Du vet när jag är ledsen. Och ingen kan trösta lika bra som du kan <3
När jag mår dåligt,kan du säga vackra saker till mig som ljusar upp min dag direkt. Du är min medecin. Du gör mig jämt frisk. Men när du går, blir jag sjuk igen. Skulle aldrig klara mig utan dig. Jag älskar verkligen dig,ÄKTA.
Och ingen skulle kunna älska dig så mycket som jag gör. Jag vill vara med dig föralltid. Jag vet att vi är unga,men spelar ingen roll för mig för jag har hittat min dröm prins. Det är du Jonatan Karl Bergström Karlsson.
Har alltid lika roligt med dig. Och jag kan va mig själv. Jag är  såå kär ! <3
Puss på dig världens bästa pojkvän. Ta åt dig,du är värd att veta hur bra du är,och hur fantastisk du är. Du behöver aldrig vara någon speciellt föratt jag ska tycka om dig,jag älskar dig för den personen du är!
Med mig kan du va dig själv. Var aldrig orolig för något,för du är min,och vi tillhör varandra hjärtat!
Tack och lov att dina föräldrar skapade dig hihihih, vad skulle jag vara utan dig?
Puss!!
/S

BIK BOK


Vaken

Godmorgon sötnoosar!
Jag har vart vaken ett tag nu, har just ätit frukost och tittat lite på tv. Just nu ligger jag i sängen och bloggar och lyssnar på musik för det klarar man sig inte utan tihi. Men snart ska jag ta mig till dushcen. Annars funderar jag på vad jag ska hitta på idag ?
Jag har allmänt tråkigt, är ensam hemma. Det här kommer leda till ett hyperdamp.
Jag vill va med babu,men det gick inte idag. Men det jag har bästemt mig för än sålänge är att jag ska cykla iväg till coop extra och köpa godis och sen ska jag se på en film ikväll. Jag lägger ut ett filmtips ikväll om den filmen,så får ni lite tips:)
SOMMARLOOOV. Älskar det verkligen,men kan ändå fortfarande inte fatta det. Plus att vädret suger. Det är defenitivt inget sommarlovs väder. Jag skulle kunna gå upp. Dra på mig en klänning,eller shorts och gå ut,utan att det det mulna vädret och se hur det bara spöregnar. BLÄ
haha jaja,nu ska jag duscha. Hörs senare!
/S

För er som behöver en bikini!

Har ni inte hittat någon bikini ännu ?
Då vill jag starkt rekomendera GINA! Dom har riktigt bra bikinisar. Enligt mig så finns det en för varje personlighet. Det finns sommrigt, sött,tuffa,sailor tema,volanger, lite sexyyy (hahah) och massa mer !
Här över har ni några exemplar från deras badkollektion. Finns mycket mera snygga och fräna! Ni ska deffenitivt kolla in butiken ! Dom här över kostar 79kronor /delen
Finns lite dyrare i kollektionen med,dom ligger på 99 per delen. Inte farligt det heller!
Hoppas ni fick lite ideér
/S

Det jag köpte

Denna köpte jag idag! Tyckte den var riktigt mysig,och perfekt under sommar kvällar. Den är ganska kort vid magen. Skit snygg modell enligt mig!
Jag har tagit nåra bilder när jag har den på mig,så dom ska jag ta och överföra till datorn så ni får se hur den ser ut på!
För er som undrar köpte jag den här på Monkis rea. Tidigare har den kostat 250 kronor,nu var de halva priset så den blev min för 125 kronor. Den finns i olika färger bland annat i grönt. Så är ni sugna så spring till Monki och köp !
/S

Stan och middag med familjen

Hejsan !
Nu är jag hemma igen. Jag och familjen åt på yogi. Det var riktigt gott ,vi åt potatisgratäng,rödvinsås och kotlett.
Mycket gott ! Efter det gick vi runt på stan. Och jag köpte en tröja från Monki på rean. Ni ska få se i nästa inlägg.
Ikväll ska jag inte hitta på något speciellt. Men jag är riktigt glad över att veta att jag slipper gå upp vid sju imorgon!
älskade sommarlov !
En liten bild på mig hihi ^^
/S

SKOLAVSLUTNING

Yeeeey nu är det äntligen sommarlov ! Underbart. Längtar som bara den till allt jag ska hitta på nu på sommarlovet!
Skolavslutningen var jätte bra. Och i slutet fick vi kladdkaka,kolakakor,godis och saft,mums.
Efter så gick jag ner med några härliga tjejor och fikade på Lindz. För mig vart det bara en varm choklad med grädde.
Nu har jag just kommit hem,och nu ska jag byta om föratt åka till stan med familjen. Vi ska gå på stan och luncha någonstans!
Hade tyvär inte med mig kameran till skolavslutningen,så ska fråga nåra i klassen om jag kan få låna några bilder att visa!
Jag skriver senare,för nu ska jag åka!
puss love ya
/S

Ingen uppdatering

Ikväll blir det tyvär ingen uppdatering,jag hinner inte med ikväll. Allt måste fixas för imorgon. Då det är skolavslutning. Hoppas ni förstår ,men ska blogga mycket imorgon!
puss
/S

Skolan

Nu ska jag kila iväg till skolan ! Sista dagen idag,känns mycket skönt. Vi har "Städdag" städa ur skåpen m.m som jag skrev igår. Skönt att jag slutar 12 ! Då möter jag upp Julia och vi åker till Gammalkil tillsammans!
Jag skriver så fort jag kan igen.
Puss :)
/S

Fotobloggen är igång igen

Nu är min fotoblogg igen, efter en lång blogg paus. Så kolla in den !
tryck HÄR för att komma till den:)
Puss på er ! :)
/S

-

Några bilder jag tog här om dagen.
Foto - Sabina Thorn
Nikon d3000
/S

Sköna dagar

Dagarna i skolan har vart väldigt slappa nu. Och så fortsätter det även imorgon. Sista dagen i sjuan !
Det har gått väldigt fort, hela sjuan bara rann iväg. Men ska bli underbart med sommarlov nu,efter alla dessa prov och läxor och allting! Ser ifram mot den här sommaren. Vi har planerat in ganska mycket.
Imorgon är det "Städdag" Plocka undan , städa skåp,vi ska nämligen byta skåp. Jag hoppas på ett över skåp den här gången så man slipper döda sina ben och knän haha.
Jag slutar 12 imorgon. Och efter det ska jag till älsklingen,det kommer bli jätte roligt!
Är riktigt pepp för torsdag nu ! SKOLAVSLUTNING
/S

förlåååt...

.. för att jag inte har uppdaterat på typ 3 månader? haha känns som jag säger det varje gång jag skriver något.
Hela veckan har typ alla våra lektioner vart inställda, hallellujaah!
Var på klassresa med klassen igår till idag, vi cyklade från skolan med hela klassen till rappestad.
När vi kommit fram grillade vi, självklart vare ju GRILLMÄSTARN (jag) som stcheeekte hamburgare/körv.
Efter det gick vi in i en Ladugård, hö shiet förvarade dom där, så vi sov hela klassen på höbalar typ, jävligt mysigt!
Lärarna sa att vi skulle sova och vara tysta vid halv elva.. haha, men vi var uppe till 6, dom kom 3 gånger och skrek åt oss att vara tysta, fast var vi deet???
alla fick damp på oss, och haha, alla pratade typ i sömnen och slog mig i sömnen, och en kattjävel klöste byron som sov, fast han märkte inte? äckliga katt, vakna av att jag låg på den, sen kom han in med en rått jävel vid huvet, lite möjs när man vaknar sisodär, hann bara sova i 1 timma typ, så är skapligt trött nu..
värd klassresa iaf <3
I ÖVERMORGON ÄR DET SOMMARLOOOOOV!!! det är ju helt sick
/e

Något jag funderar att köpa

Jag vill verkligen ha en sånhär. Finns ju i olika färger, det finns en från hm (leopard) tyvär är den nästan alltid slutsåld!
Den här ovan tycker jag ändå är mycket snygg. Funderar på att köpa in någon sån här. Men ska fortfarande leta efter den från hm! Den är billig och det är ett riktigt fynd. Den här kommer från gina och kostar 199 kronor. Den från hm kostar 99. Hittar jag någon bild lägger jag in den !
/S

Fashion - Toast


Gårdsfest och Stan

Hellup sötnosar !
Idag var det gårdsfest i skolan. Alla klädde ut sig och hade klasskamp. Det var trevligt. Inte alls långt kvar till kära skolavslutningen nu. Wiieee
Det var också en slags " Talangjakt" alla var jätte duktiga!
Nu ikväll har jag vart en sväng på stan. Köpte ett rosett hårband. Och ett bälte.
Allt från monki det gick på 50 kronor ungefär. Riktiga fynd!
Nu ikväll ska jag faktiskt ta det lugnt och lägga mig tidigt,  är helt slut efter dagen. Så behöver min sömn. Puss på er !
En bild på min älskling, som jag tog här om dagen :)
/S

Älska vädret

-Ska klippa bilden så den blir bättre-
Ännu en solig dag, det gillas starkt. Synd att vädret inte kommer hålla i sig i veckan nu!
BUHU
Dagen har vart jätte bra. Jag har tillbringat den med min lilla älskling. Vi har fotat lite proträtt bilder osv. Ni kommer få se dom lite då och då. Vi grillade också och vi cyklade iväg till stångån och bara myste.
Härligt att vara kär. Speciellt på sommaren!
Imorgon är det gårdsfest på skolan. Och min klass ska vara utklädda till töntar. MEN hur ser än tönt ut. Egenligen ? Jaja. Jag kör väll på istoppat och ett par byxor,mer orkar jag inte.
Jag skriver mer imorgon.För nu är klockan mycket. Och jag behöver verkligen sova!
Pusss på er sötnosar !
/S

Sabina Dillsha Lineéa Thorn


Några bilder från Tinnis

Några bilder iallfall. Det här var i Lördags när vi låg och stekte inne på Tinnis,mycket skönt !
/S

Sabina Och Jonatan <3

Älskar dig <3
/S

Sol och bad !

Hej babies !
Idag har jag inte uppdaterat någonting. Buhu, men det har vart en riktigt händelserik dag. Jag har vart på tinnis och badat och solat,har vart i Gammalkil och firat mammas kompis. Vart i stan och letat kläder,hittade dock ingenting idag,men ska kolla vidare på måndag hade jag tänkt!
Jag tog lite bilder när vi var på tinnis,tyvär har jag inte fört över dom än,så jag kommer ladda upp dom imorgon. För nu ska jag sova! Förhoppningsvis kommer bby imorgon med <3
Puss på er alla ! :*
/S

TRÖTT

Åhh vad trött jag blev nu! På fredagar är jag alltid trött,jag har trots allt gott upp riktigt tidigt idag, som alla andra skoldagar och jag är helt slut. Så jag tror att det blir bedtime för mig nu. Hoppas ni får det bra och sover gott allihopa ! <3 ni äär bäst !
kom ihåg att om det någonsin är något ni undrar över eller vill att vi ska skriva om,tipsa om, eller ta upp så är det bara att kommentera det så gör vi det direkt!
Ni är ju faktiskt en del av våran blogg. Ingen blogg utan läsare, right ! Ni hör till. Och ska också få bästemma. Så låt ideérna flöda. Kom ihåg att kommentera om det är något !
/S

Min fredags kväll

Blir riktigt sugen på glass när jag ser bilden !
Jag och mamma och lilla syster promenerade bort till coop extra och köpte godis till kvällen.
Dom hade extra pris och det kostade 3.90 helt galet !
Jag köpte väldigt mycket,det kan jag lova ! Imorgon kommer det bli en skön dag, jag ska hälsa på pappa. Jag ska åka till Tinnis och bada och sola. Och sedan troligen fira mammas kompis,kommer bli en super bra dag! Ska också försöka shoppa lite grejer innan. Jag behöver verkligen nya underkläder ! Allt blir för smått buhuuu.
Hoppas alla har haft en jätte bra och mysig fredags kväll!
Puss på er!
/S

Fashiontoast


frreedag

Yes ! äntligen är veckan slut.
Har just ätit glass ute i solen, gud vad skönt! Ska snart cykla iväg till coop och handla lite godis till ikväll ! Sen blir det väll någon film till det. Träffade också Julia en sväng förut. Så kul att träffa dig , det var ett tag sedan nu <3
Jag skriver mer sen,jag är helt slut efter dagen så har bästemt mig för att vila ett litet tag nu !
Pusss !
/S

Veckans blogg

Tycker ni att vi ska starta en veckans blogg tävling ?
/Stee bloggen

Godnatt sweeties :)

- Min outfit för imorgon fredag -
Nu tänkte jag gå och lägga mig, tidigt, men mycket skönt att vakna upp utvilad. Imorgon är det ju sista dagen inför helgen så det känns jätte skönt!
Ni får ha en fortsatt bra och mysig kväll. Vi får se om jag träffar älsklingen imorgon,jag hoppas det !
Puss på er !
/S

Fotografering - OREDIGERADER -


SUMMER SUMMER SUMMER

Det vart att gå ut ändå, jag tog dom här sommarbilderna med ! åhh vad jag älskar sommarn.
Jag fotografera också när jag var ute, landskaps bilder men fotade också min lillasyster ni ska få se lite bilder i nästa inlägg. Har också just ätit grillad hamburgare, mums vad gott det var!
Sommarlov... kom hit nu !
/S

När det är som bäst


Sommar värme och grillning

Hej !
Nu är jag äntligen hemma, imorgon är det fredag det känns riktigt skön behöver lite helg nu!
Jag vet att jag glömde lägga in bilderna igår kväll, jag somnade, förlåt. Men ikväll ska vi grilla lite så jag tänkte lägga in bilderna i samband med det !
Riktigt sommar väder ute idag, över 20 + och solen steker, jag funderar på att gå ut och fotografera lite. Vi får se !
Puss !
/S

Datasalen och musik

Sitter nu på ännu en datakunskaps lektion. Dock den sista för den här terminen.
Sen blir det svenska, buhu.
Ska försöka uppdatera mycket ikväll när jag kommer hem , jag kommer hem någon gång efter 4. Ni får ha det bäst sålänge puss !


/S

Wiie

Bara en vecka kvar till skolavslutningen !
GALET !

My day

Hejsan.
Jonatan har just åkt hem nu,synd,men vi ses nog snart igen! Vi var ute och gud vad varmt och mysigt det är ute,när det är såhär mår jag så himla bra! jag hoppas det här aldrig tar slut. Och en annan grej, allt är ju snart slut, sommarlovet är här, jag menar om 1 vecka !  wiiiee.
Det kommer bli ett grymt sommarlov. Jag hade också sovmorgon imorse till halv 11 , riktigt skönt jag sov till nio någon gång , kan det bli bättre?
Nu ska iallfall jag hoppa in i duschen, efter det lägger jag in lite bilder.
Puss !
/S

Sista uppvisningen

Jag gör en "min" på kortet, det är därför jag ser konstig ut.
Ikväll kommer jag inte kunna uppdatera speciellt mycket. Ikväll är det sista uppvisningen av försommarsång. BUHUU.
Så ikväll ska jag försöka dansa loss ännu mera, även om jag är sjuk :( Har världens fetaste huvudvärk nu. Så ska straxt ta en ipren. Klockan 5 åker jag till konsert och kongress och då blir det uppvärmning och sen fixa sig till konserten. Åhh kommer bli så kul !
Hoppas jag kan komma till skolan imorgon. Inte säker,men hoppas !
/S

Colorfull

Ännu ett färgsprakande plagg från gina.
Tycker den är riktigt cool!
140 spänn, Gina
/S

Volanger

Här har ni några snygga volang linnen från ginatricot, jag tycker om volanger, det är både snyggt och väldigt sött!
Jag skulle vilja ha ett par stycken. Alla dom här linnerna kostar 199 kronor styck !
Gina tricot alltså.
/S

Dress - Fashiontoast -


MY BED

Helluu bloggis!
Just nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt, jag är alltså inte i skolan. Ikväll är sista föreställningen, känns inte bra, tänk att det är ett helt år kvar tills nästa försommarsång då buhuu.
Men tänk possitivt, och det är sommar lov om 8 dagar wihiiioooo !
Längtar som bara den!
Men vad händer idag ? jo jag hade tänkt att kanske se någon film snart, sedan måste jag äta lite, troligen pizza mums.
Sen måste jag fixa lite mellan mål tills ikväll. Vill köpa lite godis med.
hihi, hoppas ni har en bra dag, puss !
/S

RSS 2.0