Vart är du ?

Eliiina vart är du någon stans ? :( <3
Nu är det min tur att säga - Bloggen går i konkurs utan dig :(
tihih
Puss älskardigelinagumman :)<3

Aww!


Kolla vad gulligt jag fick på min mail ifrån Jonatan :$ <3 awwwww !<3 älskardih!<3

Min pojke <3

Jag ÄLSKAR dig Jonatan. Dina fina ögon som glittrar,som gör mig svimfärdig. Ditt underbara leénde som bara DU kan le på. Mitt hjärta tillhör dig. Min lilla söta Jonatanis. Jag har älskat dig i mer än ett helt år. Då kändes det hopplöst. Men tiden gick. Och dagen då du bärettade för mig att du tyckte om mig mer än som bara en vän. Då hoppade mitt hjärta över ett slag ! jag skakade i hela kroppen av glädje. Och första gången jag hade vart hos dig,då när mamma hämtade mig log jag fortfarande,jag log hela kvällen , livet känndes som ett paradis. Allt var som en stor oändlig dröm. Mellan dig och mig. Jag kände alla redan från den första dagen att du var rätt person för mig. Du är inte som andra killar. Du är lugn,försiktig och bryr dig alltid om lilla sabina. Flickan DIN. Kärleken är så stor att jag inte kan hantera den, glömmer att andas och bara kan inte förklara hur mycket jag älskar dig. Om du skulle lämna mig, så skulle det bli ett riktigt stort jävla hål i mitt hjärta som aldrig skulle läka. Jag är rädd om dig. Och du är min.
Och snart är det ett halvår mellan dig och mig. På våran halvårs dag ska vi ha en riktigt lång och extra mysig myskväll. Bara du och jag. Med tända ljus. Jonatan innan jag avslutar detta inlägg, vill jag säga: Jonatan.....Jag älskar dig !



Måndag 28/9

Ursäkta rubriken idag...kan vara riktigt svårt att komma på rubriker , som idag just. Jaja , måndag idag som betyder att skolan började idag igen,riktigt riktigt segt...Dagen började med spanska,därefter svenska sen musik , och sen lunch. Istället för idrotten hade vi dans istället, mycket skönt ! sedan var det sista lektioner (Matte) jag fick tillbaka mitt prov , och det gick väldigt dåligt :( mot dom andra....Jaja , när vi slutade gick jag tillsammans med Felicia L ner till skåpen och vi tog väskorna och det och begav oss mot stan. Brevid bibloteket där blommor finns (Har absolut ingen aning om vad det heter) hade dom tagit bort alla blommor så jag och L plockade en massa blommor till våra mammor (a' thihi , Efter det fortsatte vi mot stan och Lasse tog ut pengar , och sen gikc vi till Mc , vi åt lite där , vi satt med Mallan och kjell ;) Mallan sprillde ut ett halv glas med fanta lite över allt haha !! efter mycket skrattande där gick vi bort till expresso house och lånade toaletten där. Sedan ringde min mamma och jag åkte med henne hem och nu sitter jag här..TRÅKKIIIGT. Mycket sugen på godis , det vill säga CHOOOOOOKLAD !!! hmm kanske ska  dra mig bort till affären och köpa lite ? japp ! (y'
Tack för ni lyssnat på mitt över tråkiga babbel. Riktigt rolig efter middag med dessa tjejer ! puss :*
/ Sabina Thorn Blabbish !

Ge mig lite mera!

Fan vad glad jag är! Jag fick högsta betyget på franskan! betyder ju att jag är ganska smart o intilligent o... neråh :) Sabbe är ju bäst på att styla blogar som ni ser ;) ?
Ikväll hänger jag med syrran på bilträff, Det är FF här hemma, oyeah ;)
ska fizxa iordning mig, puss!
/elina

Vi är bäst ! , även om vi springer lite vilse (A'

Hola Bloggish !
Här igen och det har ju faktiskt inte dröjt så länge innan jag uppdaterat igen(a'  Jaja , idag var det orgenterings test.
Jag sprang tillsammans med Felicia L  (Lasse) Mycket kul ! , Gick jätte bra för oss i början men när vi letade efter femman sprang vi helt vilse , vi konseterade ganska snabbt att vi hade passat kartan åt fel håll ! , vi kom ut på en cykelväg , och en massa lägenheter. Vi stannade en cyklist och fråga vart vi var  , hon sa att vi var nära Mc donalds :O OMFG  helt fel ! jaja vi fortsatte på vägen och sprang sedan in i skogen igen sen gick det bättre vi hittade alla åtta kontroller och vi var bara allmänt stolta över oss själva (a' Sedan gick vi och klädde om och fixade i ordning oss och begav oss tillbaka till skolan och sen mat. Efter maten hade vi matte prov , provet var ändå mycket lättare än vad jag hade trott innan. Ändel var rätt svåra som jag inte riktigt fick fram något svar på. Men det gick bättre än vad jag hade trott. Efter matteprovet hade vi mentorstid , vi fick fika för att vi hade klarat och fått alla rätt på  nutidsfrågorna :D , bulle , 2 kex och äpple + saft , Mumsigt ! , efter skolan gick jag ner med lasse , malin mfl och väntade med dom på bussen. När bussen kom gick jag och mötte Julia på trädgårdstorget , vi gick ganska snart till rese där julia tog tåget och jag gick tillbaka upp mot stora torget och mötte upp Jonatan <3 , vi gick direkt och tog bussen hem till mig. När vi gick av bussen gick vi upp på en stoooor kulle , vi satt på en sten och bara myste. Sen gikc vi in och jag tände ljus ohh vad mysigt. FREDAGS MYS. Sen lämnade han mig o åkte hem :'( ush.
Underbar dag , men Julia , Lasse , och Jonatan <3
Puss på er , saknar ELINA !<3
/ Sabina Thorn

Torsdag

cha!
Började 08:20, slutade 12:30, ooh är så jävla glad övert! varenda torsdag in my heart!
Men.. att jag har haft prov i franska i onsdags, och nu ska jag ha två imorgon, eller ett prov och ett test.
Oshit! har inte tränat ett pisss. Och nu sitter jag och nördar kan ffs inte slita mig från dator jäveln!
och förresten, jag har brännt bort 40 :- på två dagar, På godis.. jag har bestämt att jag lämnar mina pengar hemma istället hihi!!!
/elina

En hissning i inlägget

Hej Bloggen !
Hoppas ni mår bra , jag mår lite sådär , i vilket fall så har jag nog sagt förlåt för den dåliga uppdateringen minst 10 gånger jag är hemskt ledsen för det. Så mycket prov och läxor , den här veckan har vi 2 stycken prov och en massa läxan ;/ , Jaja min dag idag ( Torsdag) Jag började 20 över åtta idag istället för tio över , över lycklig att jag fick sova till tio i sju istället för halv ;) , men iallfall , jag begav mig bort till katedral skolan efter som vi skulle ha drama som vi har där. När vi kom in i salen hade studenter lagt fram student mössor , datorer och allt vad det var. Dom skulle alltså vara där till klockan ett. Därför vart lektionen inställd och vi fick en håltimma istället. Jag och Malin , Goding m.m gick till bibloteket , gick in lite på datorn och flumma hihi , efter vårat hål var dety svenska efter det lunch och sen språk. Efter det håltimma igen som är 1 timma och 50 minuter. Jag och Malin och Jazz satt i fönstret och läste frida , och ja jag fick reda på rätt intressant grejer om killar ;) mohhahahha ,  sen gick jazz o då var det bara jag och Malin och det var flumm :) , På lunchen sitter just nu ALLA och äter Mallan special  skiiit gott och det är just därför mig hissning denna vecka , dissning är proven denna vecka -.- , efter hål hade vi so  slutade fem minuter tidigare och cyklade tillsammans med Malin hem. Och just nu sitter jag framför datorn och äter lite grann. Alltså bara 3 lektioner idag och 2 hål super skönt ! slappis dag ! , och imorgon är det äntligen fredag , kankse ska va med Jonatan , hoppas på det !
Puss haaa det bääst !
/ Sabina Thorn

YES YES

en dag närmre fredag! yes, haha. sitter på fars kontor och pluggar som en dåre, har franska prov imorgon, shit. har varit med jonatan o sabbe! haha kom och skulle gå till fars jobbb, men såg jonatan, haha jag ba: Jonatan? ahha ah sen följde jag honom till sabbbe, vi ( jag ) har ätit på hakepi, varit inne på kicks och sprutat ner lilla jonte med tjejparfym :) träffade även tim, elin, emelie, mela, och goding på stan, fett mycket folk vi stötte på alltså! visst är det en snygg bild? tog det precis ja jag är utomlands ;) haha, jag längtar tills fredag juu!
You never look twice..
/ elina

Skoldagaran in my heart, not

idag var det roliga skolan, eller jo det är kul men på morgen, kan inte helvetet bara ta slut?!
och jag har fått grymt mkt prov, har ett franska prov på onsdag, och ett svenska prov på fredag, fett synd..
måste plugga, lär inte bli mycket fritid till mig. puss puss IES!

you never look twice, let me know, i see it in you're eyes. let me
know if you love me. I will follow you until you love me,
if you not, you will se me near to you. all i can say is I love you
/ elina
( skillat uh? kom på det själv :)

GE MIG LITE MERA

jao, jag och min syrra fick lite kick igår och ville göra ''modebilder'' här har ni alla på mig iaf, lägger upp på syrran immorgon :)
elina

lördag

Fyfan vad dåligt jag mådde igår, och jag särskrev som fan :( var helt seriös, jag fattar inte varför jag satt vids datorn ens, iförsig skrev jag bara inlägg sen sov jag bort resten av dagen.
men ah, idag mår jag bättre!, bara det att jag har nått så grymt ont i ögonen,
men ja, krya elina, haha ofta man säger tilll sig själv :(
elina

fyfan, svinis ? haha

aaäe, jag mpr så jävla dåligt allfå'!
äär sfå jävla yr, kann     in5te titra, åt sidorna upp eller ner, sryy att jag skriver fet komstigr
jag åallar ibte fitxa, fär dkriva äversätninh !
/eclina

På uppis

på uppis just nu , kvällen och helgen tillbringas tillsammsn med Julia Pettersson :D<3 och Jonatan :D<3 sover hos JUlia fårn idag ( fredag) till söndag :D<33 pusss


/ Sabina Thorn

We are just so CUTE

Sanica är såå snygg när hon har stylad sig själv. Med naglack och blått nedanför grundfärgen och en massa flätor ;) But so what ? don't play with us. We are dangeroues ;)

Sabina Thorn is back !

Hej Bloggen.
Förlåt för dåligt uppdatering , som sagt mycket i skolan  läxor m.m. Sen sist jag skrev har jag inte gjort något speciellt. Jag har träffat Julia och Elina :D <333 och i Ondsdags kom Jonatan till stan och sen åkte vi hem till mig med bussen. Mysigt som alltid. Äntligen är min helg full planerad med bara en massa roliga saker :D ! yeaaah ,
Imorgon (Fredag) slutar jag 2 , ska träffa Julia efter skolan hon slutar då tyvär 14.40. Men jag får gå och ladda på mmitt värdekort och så ,  jag vet inte riktigt om vi ska gå något på stan eller så men iallfall ska vi senare be ge oss till resecentrum. Där tar vi Pendeln till vikingstad och sen buss hem till Julia. Där ska jag sova över från imorgon till söndag då jag drar mig bort till Jonatan. Ohhh real nice heeeeelg :D <33 äntligen får jag va / sova över med Julia hon och jag har typ inte vart något själva på as länge. Så ska bli skit kul. Och såklart ska det bli kul att vara med Jonatan med. hihihi mys pyyys hela helgen !
En till sak som jag hunnit med att det vart 5 månader mellan mig och Jonatan i ondsdags ( 16/9 ) det var därför vi träffades då.
Men iallfall så ska jag försöka uppdatera mera. Och desutom var det länge sen vi la ut videoinlägg ? eller ? Elina det måste vi göra ! Ja ...så snart som möjligt kommer videoinlägg förhoppningsvis fårn elina med , men iallfall från mig det har jag bästemmt mig för redan. Hmm nytt på bloggen...? inget just nu. Men det som troligen kommer som lite nytt igen för mig är nog rekomandationer , på spel , kläder , hemsidor , musik, smink m.m :) hoppas det låter bra. Har ni läsare någta ideér om vad ni vill läsa om och så får ni kommentera här nedanför skullre va fruktansvärt kul. Har vi mycket läsare kommer det nog en frågestund.
Ha det bästare än bästast !
/ Sabina Thorn

LEDIG!!!!!

WOHO, har studiedag iddag! haha, HA,
har varit i nykil and seen my old class, utskällning dirr av deras vikarie!
haha :d har varit en nice dag asså! stackars dom .. ;)
undra vad som händer härnäst (: ?

minns första stunden jag såg dig, men fuck vad ont det gör nu.

/ elinaek

sabbe?!

sabina, bloggen går i konkurs utan dig :(

Måndag

Japp!
Finally i meet sabina :D
haha, blev även julia& goding, och ngra randoms, och ska vi inte nämna Felicia också ;) en flitig läsare hörde jag!
jäkligt kul! Kom precis hem från en sjukt lång dag på ikano! hittade lite grejjor! chinos och vita  snyggah skor (;
puss elina!

söndagar.........

palla attt det är skola imr, :( jag och julia pratar om att gå på bio. men vi har typ inte råd!
så det var ju lite surt, men asså kollade på internet att vi har prov nästa vecka, härliigt värre?
och imr ska jag nog träffa julia (:
puss på söndagar..

elina


Lördagkvällen med Jonatan BK <3

Hej !
Vaknade just , känner mig riktigt utmattad , och så skola imorgon ;o ush !
Men iallfall gårdagen (Lördag) tillbringades hemma själv med Jonatan. Jonatan kom hem till Mig ca kvart  11 igår morse. Vi var ute lite i början , pratade lite och sånt där. Sen gick vi in till mitt rum och satt lite vid datorn och lyssnade på musik. Klockan halv ett åkte Sanica iväg , så det vart rätt tyst , men jag och Jonatan myste lite grann och tjocka godis ,okej....jag kanske:P men Jonatan DU MÅSTE :'(
jaja , sen åt vi lite grann , och sen klockan kvart över fem åkte sanica och mamma iväg och då var jag och Jonatan själv ända tills kvart i tio på kvällen då han åkte hem , vart mycket mys pys ! , en helt underbar mys kväll verkligen ! , det måste vi göra om Jonatan , för det var en helt otrolig kväll ! innan han åkte hem satte vi oss ute på balkongen vi satt i varandras knä och jag satt och grät i hans kknä ;/ behövde verkligen det ! efter allt , och allt som är jobbigt just nu :(
Men sen följde jag honom ut , sa hejdå och så gick jag hem igen , satt vid datorn och lyssnade på musik bara. Inget speciellt mer , pratade lite på msn , och gick och la mig halv 2
Underbar Lördag ! älskade det <3
Men idag...får vi nog besök , mammas kompis eller faster kanske det va , tråk för mig ;/
Var sociala på msn :D<3

?

fyfan, allt känns fucking skit, ÅÅÅH, jag vill verkligen dö nu asså.

Lördag!





kvällen består av lördagsmys!

fyfan vad jag älskar er, utan er hade jag inte vart ett skit, älskade systrar!

Im back!

Prov, gick fan i mig bra? bättre n vad jag trott :D
men asså, vi har typ aldrig haft SO/geografi i våran gamla skola, så det är ganska svårt nu, alla vet allt redan och jag kommer där som en liten nybörjare. plugga på elina..
HAHA, glömde typ ngra läxor oså i skolan, så jag och min kära syster började knalla från pappas jobb, hoppades verkligen att det var öppet så att vi inte gick i onödan, så kommer vi till tennis planen i skolan,och det är ngra boys som spelar, då så ligger det  en boll där vi går, o dom ba: EY, kan ni ta upp bollen? * min syster tar upp bollen och kastar*
Tack! Vi går till mitt skåp o lala la, ska gå förbi där igen, då ser jag hur han när bollen kommer emot honom att han släpper förbi den, och dom säger samma sak: Kan ni ta upp bollen? * vi glor på dom o går*
FAIL :D
min syrras komentar: men dom var ju fan i mig snygga!
bara för att jag ska ha det mys med tacos och se på idol! /e
Min fina.. vad det nu heter, fick den på ulrika marken!

samma inlägg som på vardagen...

Hejsan !
Skulle igentligen till skolan idag , men när jag precis skulle gå kommer magkramperna och allt tillbaka.
Mamma ringde till vårdcentralen och det berodde på att mag.....nånting hade svullnat som dom ofta gör när man har fastnat i en förkylnning. Dom gav råd att inte och äta mjölkprodukter. jaja det går väll.
Men idag har jag kollat lite på tv , legat i sängen och vilat och tänkt. Ikväll ska vi åka och kolla på ett bord som mamma är intreserad av, efter det blir det att äta tacos , fyfan vad tjock jag är :s , Jonatan....Du får gärna komma då :$ eller Julia ? :)
Jaja , om ni är gulliga som jag tror så snälla bli medlemma :D <3 ni kan lösa in poängen till presentkort. blandannat , present kort på hm och cdon och ni kan också lösa in poängen till refilkort (ladda på mobilen) det tycker jag låter bra så snälla (a'  här har ni länken - http://www.gratis1.nu/?ref=sabinathorn
Puss !!!
/ Sabina Thorn

Fucking försäljare

alla idioter på marknader som tror att dom är något :D
HAHAH jag döör, var på marknad och så äre feta fula omogna försäljare, en komentar som: vafan tror ni att det är ngn jävla lekstuga? jävla barnungar osv. hahaha :d
jaja, / e

Svar till Karl ?

Mitt svar till dig Karl (Komenterade på inlägget , där bloggar vart reklamerade)
Jo asså , det är mina vänner , som står mig närmast....Som jag också vet vill blir reklamerade , därför kan jag göra det någon gång :)

-


Följ dessa bloggar !

Hejsan !
Uppdatering från Sabina Yippie !  , jaja hur som hellt , vill jag säga att ni ska följa dessa bloggar:
http://jujjapettersson.blogg.se/
Underbara Julias Blogg
http://www.jbkblogg.blogspot.com/
Min söta kille ! ÄLSKARDIG
http://jonatankarlsson-foto.blogspot.com/
Jonatans bilder , han har fotat själv !
http://sabinath.blogg.se/
Min vardags blogg !
http://sabinathornfb.blogg.se/
Bilder jag har fotat själv.
http://raiinbows.blogg.se/
Söta agnes blogg
http://www.jenniely.devote.se/
Sötnosen Jennie
http://fabfriends.blogg.se/
Amandas blogg :)<3
http://feliciaalarson.blogg.se/
Söta Felicia L
http://www.jessicathorn.devote.se/
Min kusin :)
Hoppas att jag inte glömde någon !, komentera då :)
FÖLJ!
/ Sabina Thorn

My lucky day

jag sabbade alla 694 kanaler på tv:n... nu kan ingen se på tv!
och det är idol ikväll. men iförsig har vi ju en till tv som blev mkt bättre när detta hände!
haha, men jag ska dra mig till hundkursen nu!
elina

Sjuk :(

Hejsan bloggish !
Jag börjar inlägget med att jag är sjuk och idag vart det ingen skola för mig. Skit ont i huvudet och magen :(
och mår dåligt med (Inte på sjuksättet) , Men känns lite lite bättre nu , ska dra mig till skolan imorgon iallfall , försöka ! Men har just fått i mig lite mat , inte särskilt bra aptit om man säger så. Men annars ska jag inte göra någonting idag , ska dra mig till sängen igen straxt. När alla kommer hem sen kanske jag sätter mig en liten stund vid datorn , men vi får se vad jag orkar. Vart ett rätt kort inlägg , men som sagt när man är sjuk händer inte speciellt mycket , så finns ingenting att skriva om tyvär. Men nu ska jag dra mig bort till kylen och ta mig ett glas juice , sen sängen ! , och vänta på till Jonatan får rast så han kan smsa med mig , vill ha honom här :( när jag är sjuk ! , mår ännu dåligare utan honom , någon vill jag ha här iallfall !
Ha det bäst !
/ Sabina Thorn

Söndag...

söndagar är segast! lördagar är ok, men södagar är fan segt!
Hihi bara för att julia och sabbe och jag äger hela jorden! haha? jag bara hoppar in men wtf!
Och ja, det ska vi sabbe :d
ja är äntligen frisk! yes! JAG HAR INTE ÄTIT FRUKSOT ÄN!!!!!!!!!
omg, måste göra, 
puss elina ;)


haha!!! här får ni en morgon bild! HAHA
bara för att SEJ är bäst elr vad :) ?<3

Saaabiiina ?!

Hej hopp !
Var tar tiden vägen ? hinner ingenting nu förtiden . även om det är helg , finns alltså inte till räckligt med tid.
Men iallfall , igår (Fredag 4/9) fyllde min älskling 13 år.  Grattiiiiis ! , idag lördag skulle vi ha vart...menvart inte så :'( , så jag tänkte ta hit Julia men hon ingen skuss sen :'( jävla bajs dag har det vart ! , Annars har jag nog mest vart med min syster. Åt hemma gjord pizza , som pappa hade gjort , super gott , TACK pappa ! Sen har jag suttit  och tjockat godis , för jag är ju en tjock gris eller hur Julia ? :(   Vi är tjocka grisar <3 , Jag och julia är BÄST , i röjer skiten ur alla :D Jonatan är också bäst haha :) Men iallfall....Imorgon ska jag , Sanica och pappa in till stan , gå på bio med torr jag , tyvär har Sanica valt film så det blir säkert någon såndär.....tråk film -.- , men hoppas på det bästa , det viktigaste är ju iallafall , att umgås och att ha trevligt med sin famillj. Efter det ska jag hem till mamma , och då kommer kanske Jonatan ! mysss , och ja den var den helgen försvunnen , och sen börjar helvetet igen i 7 hela långa seeeega dagar. ahhh hata ! , Elina.....ses någon dag efter skolan ? , o Julia ?<3333
Älskar er !       Asså jag ska försöka uppdatera mera nu..vet att det dröjer så länge jämt , men så mycket i skolan , läxor varje dag o bara fö rmycket. Men ska skärpa mig :)
Ha det BÄST ! pusssssss !
OCH Ni MÅSTE kolla min fotoblogg , nya inlägg !   - http://sabinathornfb.blogg.se
/ Sabina Thorn (KK)

Updatering!

Asså, jag vet att vi inte är bra på att updatera,
`men ska bli bättre! och headern, jag vet att det inte är den finaste men stå ut gott folk!
idag äre Kräftskiva! men jag är fortfarande inte helt frisk, men vi får se om jag  hänger på!
asså   jag suger på att lägga in bilder, från t.e.x boda bor, haha, osv.!!!
men nu ska jag se slutet på Män som hatar kvinnor

puss elina

Sjuk..

Jahå! Igår mådde jag så jäkla dåligt, Ont i huvudet, yr, ont i magen, ont i halsen och hosta.
trodde att jag hade åkt på svininfluensan, kunde knappt gå!
Men nu mår jag mycket bättre, men jag var ju tvungen att stanna hemma.
Hade ju igentligen andra planer, men jäkligt skönt och bara ta det lugnt en fredag med lite chips och godis osådär!
det är precis vad jag ska göra ikväll!
cha cha!
elina

Jag är ingen falsk person.

Gumman.....Jag finns för dig !
Jag stöttar dig när du mår dåligt ,kommer alltid göra det ! ingen kommer någonsin ta din plats !
Ring till mig om du mår dåligt, jag skiter om det är mitt i natten , jag ska i vilket fall hjäälpa dig !
Puss !
/ Sabina

Halsont!

Fyfan...
vaknade av världens jävla halsbränna/hals pain. har haft ont hela jävla dagen!
och på idrotten s sparng vi 6 km.. kul. Mår Inte bra. så just nu ska jag gå o görgla med nått cp.
och sen ska jag plugga, knarka halstabletter, och sova!
Och ja, jag ska till skolan imr, har ju trots allt en väldigt kort dag så. ah. jag får väll leva med det.
Kom hem från Hundkursen precis! väldigt trevligt, och för en gångs skull kunde ju lilla lipton skärpa sig!
puss på min härliga dag!?
elina

School

Jag orkar inte gå upp tidigt...

RSS 2.0