PHOTOS


Love love love

Bjuder på en sommrig bild,bara för att jag saknar sommaren!
Hej på er !
Hem kommen från skolan nu,har suttit framför tv'n ett tag och bara tagit det lugnt. Fick tillbaka 2 prov idag,faktiskt väldigt bra resultat,jag är nöjd!
Imorgon är det äntligen fredag,så himla skönt med helg. Ikväll ska jag inte göra något speciellt utan det vanliga,fixa inför imorgon och duscha och lite sånna grejer, plugga lite spanksa glosor också.
Imorgon har jag två altrernativ att välja på,att träffa en släkting eller träffa bebis Jonatan. Vet inte hur det blir än riktigt,synd att man bor så långt ifrån varandra,bussarna och tågen går ju inte direkt i den tiden man vill :(
Världens tråkigaste inlägg,sry. Känner att jag har noll insperation till vad jag ska blogga om,tips ?
/S

Orkar inte

har verkligen ingen ork för att blogga mer ikväll,jag har historia läxa jag behöver ta itu med, historia är så grymt tråkigt!
Jaja,imorgon kommer jag hem vid 5 tiden så jag bloggar mer imorgon. KANSKE hinner med ett litet morgon inlägg,men lovar ingenting. Hoppas ni får en bra kväll,min kväll spenderas tillsammans med historia boken och en ask toblerone!
Bjuder på en lite somrig men ändå dyster bild
/S

Hem kommen

Srilanka,havet precis utanför vårat hus.
Hej på er !
Hoppas ni har haft en bra dag i skolan. Jag har haft en kortis dag,väääldigt skönt. Biologi provet gick ganska bra tror jag, just nu sitter jag hemma framför tv'n , just ätit lite glass. Ska kolla på tv en liten stund till och sen ska jag göra lite läxor. Jonatan skulle egentligen kommit idag men imorse sa han att han var sjuk :( Krya sötnos!
Vid fem tiden kommer min körledares vän,som ska spela till mitt solo på lördag,så ja då får jag väll träna lite.
Failat inlägg,tråkigt och ointressant.
Bloggar mer sen, puss
/S

Kommentar från Malin

Som ni såg igår så bloggade jag om filmen "Case 39"
Fick en kommentar igår,och som jag lovade så skulle jag länka den som skrev en lite reccecion :)
SÅ här skrev hon om filmen.
JAG HAR SETT DEN!
Den är skitbra, och man blir lite psykad. men absolut värd att se. 10 av 10 möjliga. Man måste tänka lite för att förså, och lägga märke till små detaljer. Då blir den som bäst. Den är ganska lång, men man svettas massa för man bli så inne i den, hahaha! Se den :D<3

Besök Malins blogg genom att trycka HÄR
/S

Godnatt

OLD PIC
Godnatt blogg läsare,nu väntar sängen på mig. Imorgon väntar ett biologi prov,nervös : JA
Men det ska nog gå bra. Jag bloggar mer vid ett tiden imorgon. Ha det så bra !
Puss
/S

Jag älskar det jag gör

Det här är bilden jag håller på att arbeta med, jag är inte klar,jag behöver fota om och förmodligen så ska det ligga någon slags blomma vid sidan av mina fötter och lite mer dramatiskt redigering. Hoppas det blir bra !
Tryck på bilden ifall ni vill se hur långt jag kommit hitils,så får ni den i större format.

AWSOME

2 filmer jag verkligen MÅSTE se !
Gaaaaaah

Case 39

Det här får väll bli lite av ett filmtips antar jag, jag har inte sätt filmen ännu. Men jag tycker den verkar väldigt bra, lite creepy kanske men men hah :)
Jag och älsklingen tänkte se den någon dag,hoppas på att den är bra :)
Om någon har sätt den och vill berätta hur den var,så gör gärna det :) den som gör det får en länking :)
/S

Missing In Maryland

hallo bloggläsare !
Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på det underbara bandet Missing in Maryland.
Idag vaknade jag ca halv ett,vart lite längre än vad jag trodde tihi,dagen har mest spenderats framför tv'n med biologi boken upp slagen framför näsan på än. Men jag börjar känna att jag kan det mesta nu.
Känner mig lite bättre idag,är fortfarande genom förkyld,men tänkte gå till skolan imorgon ändå,dels för att det är prov som jag inte vill missa och vi slutar klockan 12.
Älsklingen kommer hem till mig imorgon efter skolan,vi får se vad vi hittar på,men det kommer bli awsome. Har saknat den bebisen grymt mycket.
Ska hjälpa mamma med lite mat nu (Hamburgare) MUMS!
Och sen återgå till biologi boken,och vila lite.
Bloggar mer senare
Puss
/S

Jag är mig själv


Make up store

Godkväll alla mina läsare!
Har precis kollat klart på idol för tillfället och sitter just nu framför datorn,jag kollar runt lite på internet och framför allt på make up store's hemsida,jag är nämligen sugen på att gå en smink kurs där.
Men jag tror inte att jag ska boka ännu,utan önska mig det i födelsedagspresent :)
Jag är inte sådär jätte duktig på att sminka mig,så skulle verkligen vara kul,att få reda på vilka färger man passar i och sånt,ett plus är jag att man får ta produkter för det priset kursen kostade också,och det är sjuuukt bra!
Då skulle jag nog välja en foundation och ett läppstift,har hört att dom grejerna är väldigt bra !
Men vad gör jag annars då ? Jo lyssnar på musik, är genom förkyld och kan knappt andas och lite sånt,trevligt värre ?
Imorgon ska jag iallfall ta en lååång sovmorgon,och verkligen vila. Och plugga biologi.
Blir nog en skön slapp dag för mig.
Men nu ska jag smsa med älsklingen och fixa med lite annat.
Puss
/S

sing sing sing

Jag har blivit för frågad om att sjunga denna låt i pingst kyrkan på lördag, whole the world av michael jackson,tror ni jag klarar det ?;)

Uppdatering av önskelista


Sjukling

Naaw sjukt söt bild!
Dagen har varit bra,skönt med sovmorgon desutom,tyvär vaknade jag upp med hals ont och sånt :(
Begav mig ändå bort till ryd för orientering. Kom hem vid klockan 2,åt glass för min hals haha, och vila.
Ha legat i soffan och degat hela tiden sen dess,tror faktiskt jag stannar hemma imorgon och vilar och pluggar på biologi provet. Just nu sitter jag och kollar på tv och yssnar på awsome musik,och väntar på att idol ska börja.
Jag bloggar mer sen om jag har tid,puss
/S

RUBRIK

Foto : Jag Modell : Lillasyster Sanica
hej på er!
Sitter här vid datorn och njuter av att kunna vara uppe länge en söndags kväll,lyssnar på underbar musik och kollar runt på internet. Jag kan säga att det inte är lätt att sitta brevid en enorm toblerone kartong, väldigt frästande haha,jaja iallfall,ska straxt packa om väskan,lägga fram mjukis kläder till morgon dagen och sånna grejer. Det är alltså orientering imorgon, man springer själv på tid imorgon och betygen sätts från det här också,lite nervös är jag eftersom jag inte är speciellt bra på det,men det ska förmodligen gå bra tihi.
Nej jag får blogga mer imorgon,ska fixa lite nu,prata med älsklingen och kanske se någon film.
Btw jag fotade lite förut,ni får se bilderna imorgon kanske, är inte riktigt klar med den,ska fota om och sånt.
Puss
/S

Toblerone

Godkväll!
Den här söndagen har varit allmänt deppig,vädret jag sätt utanför mitt fönster idag har varit regningt och grått, depp väder alltså.
Bytte av från pappa till mamma också,när jag kom hem fick jag en stor kartong med toblerone av henne,hon var nämligen på kryssning i fredags,och då köpte hon med sig det hem det till,MUMS
Imorgon börjar jag 12.20,underbart skönt så ikväll ska jag se på film och bara slappa regält!
Imorgon kväll får jag ta tag i lite biologi plugg inför provet.
Men nu ska jag njuta till max,jag bloggar senare.
/S

Helgen

Ledsen för dålig uppdatering,men har inte direkt haft någon tid för att sitta framför datorn. I helgen har jag träffat min lilla älsklings Jonatan , vi åt godis ,kolla på film,prata och massa sånt mysigt,igår var jag i norrköping med min klass och dansade i hörsalen,det gick bra och var väldigt roligt. Nu är det söndag och ja,en ny skolvecka väntar IGEN,buhu. Imorgon börjar jag 12.20 vilket är väldigt skönt,soooovaaaaaa.
Bloggar mer sen !
pöss
/S

I miss you so..

Hejsan !
Åh vilken jobbig skol dag,jag har haft rena utbrott heeeela dagen,och det vet många om.
Jaja iallfall,sista dagen för plugg nu innan helgen,så himla skönt!
Imorgon ska jag träffa min älskade Jonatan som jag inte har träffat på en hel vecka! åhhh.
Ni anar inte hur saknad han är!
Har precis suttit och kollat på film,och nu ska jag ta tag i det sista plugget och sen laga mat,jag är nämligen lite "Barnvakt" åt lilla syster.
Hörs senare!
/S

Tråkigast

är bloggen tråkig?
JA DET ÄR DEN DEFFENITIVT.
Jag har absolut ingenting att skriva om ,om ni såklart inte vill höra mig balbblandes om ALLA min 3243750730720 läxor ?
Jaja,efter den här veckan blir det bättre,nästa vecka är ganska slapp i skolan och då blir det också roligare att läsa,jag har absolut ingen tid för bloggen den här veckan egentligen och jag gör inget annat än att plugga.
Men ni får stå ut tills nästa vecka,bloggar mer ikväll.
Nu ska jag ta fram spanska boken.
/S

Nattttiii

Nej nu ska jag se på house och sen sova,jag bloggar mer imorgon :)
Puss ,sov så gott läsare!

Kulturnatta i Norrköping

Jag längst fram i grå tröja i fail pose.
Jag skulle bara vilja tipsa om en grej min klass ska vara med i på lördag. Som ni kanske vet går jag på folkungaskolan , i dansprofil. Och vi har blivit inbjudna till Norrköpings kulturnatta mellan 20-22 på lördag kväll. Vi ska dansa i en sal som heter "Hörsalen" Men 3 danser.
Så skulle vara jätte roligt om ni bodde nära och om ni ville komma och kolla :)
Lördag , norrköping 20.30 ? hörsalen , be there :)
/S

House

Shuuluu !
Haha , har precis blivit klar med det mesta av so'n och just nu sitter jag i min säng och myser och smsar med min älskling. Vid klockan nio ska jag och mamma roa oss framför tv'n och kolla på house,alltså det är sååå bra,jag har följt det jätte länge ^^
Något som jag oroar mig för imorgon är en del av so provet. När det är min tur att hålla mitt tal och få så många som möjligt att hålla med mig,mitt ämne är nämligen avfallshantering,avlopp osv. Hur kul är det ?
Jaja,jag ska göra mitt bästa och det är ju det som är poängen med hela grejen,och hur man argumenterar i gruppen. Väldigt intressant inlägg när jag håller på och pratar om mitt prov hela tiden, efter den här veckan då kommer allt roligt tillbaka hah!
Nej nu ska jag fixa lite inför imorgon,ta på mysiga sov kläder och sånt och sen smsa med VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN JONATAN <3 Han är verkligen bäst,ni skulle bara veta!
/S

So plugg

Vacker bild på mig haha.
Halloj,kom just hem från skolan.
Dagen har varit rätt bra och rolig,och funkat.
Just nu sitter jag här framför datorn och bara tänker på allt plugg jag straxt måste ta itu med, bland annat So och hemkunskap. Bläh men ja.
Imorgon träffar jag nog älsklingen,men vet inte riktigt än.
Just nu längtar jag bara till helgen. Bloggar mer sen!
Puss
/S

Godnatttttt

Nej nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig,har vääldigt mycket att stå i imorgon!
Dels prov och plugg efter skolan ,springtur och ja allt möjligt. Är väldigt glad över att springtestet på 2.5 km flyttas till nästa vecka istället!
Men jag får blogga mera imorgon,nu ska jag smsa med min lilla älskling och packa ner böckerna i väskan. Pusss
och godnatt!
/S

Mjukis

Vill verkligen ha någon av dom här mjukis byxorna. Men vilken färg är snyggast enligt er ?:)
Shit ösnkar mig VERKLIGEN  present kort på ginatricot till min födelsedag för jag vill ha sånna här :(

MÅNDAG

Foto : Jag
Hejsan !
Har ni det bra ?
Jag har det bra,men känner mig väldigt stressad. Alla dessa läxor och förhör säger jag bara...
Har iallfall precis ätit och pluggat matte som jag faktiskt gjort heeela eftermiddagen sen jag kom hem.
Ska försöka göra ordning allt tills imorgon snart,och duscha och lite sånt. Sen fortsätta plugga lite och sedan sova.
Vad tycker ni föresten om att sverigedemokraterna kom in i riksdagen? själv tycker jag att det är ganska surt.
Jaja,ska hoppa in i duschen nu,och drömma om Jonatan som jag saknar såååååhääär mycket,jag dör :(
Jag önska man kunde flyga dit,istället för ta bussar och tåg :(
MYCKET ENKLARE.
Puss
/S

-Bild löst inlägg-

Godmorgon !
Har sovmorgon just nu så imorse gick jag upp klockan åtta,mycket skönt!
Om ca tio minuter ska jag dra mig bort mot ryd och ha orientering. Så idrottkläderna är på,och jag måste hitta fram mössa o sånt annars kommer jag dö,det är tio grader ute bara.
Jaja,kommer hem vid ca halv fem i eftermiddag och då är det plugga som gäller,så jag får blogga lite senare ikväll :)
Hoppas ni förstår!
Men nu måste jag börja klä på mig , puss på er !
/S

Black and white


Plugga och valvakan !


Foto : Jag
Hej på er!
Vad har ni för roligt för er ?:)
Själv sitter jag och pluggar ,mindre kul. Och kollar lite på  valvakan.
sverigedemokraterna har possitiva siffror, och det trodde jag ALDRIG skulle vara möjligt!
Jaja,är ändå inte så insatt i grejen så aja. Ni såg ju hur min vecka skulle se ut i skolan ? Jag undrar hur skolan tänker,hur ska man klara av allt det där ?!
Gaaaah , pms vecka för mig ,helt klart.
Ska fixa lite tills imorgon nu , sen sova så jag bloggar mera imorgon.
Puss på er :)
/S

ööööh?

Tisdag :
Matteprov B-del
Plugga matte och so
onsdag :
so prov
plugga matte och spanska
torsdag :
matteprov A-del (eller så är det på onsdag)
plugga spanska
hemkunskapsförhör + frågor
fredag :
Spanska prov
engelska läxa
Hur i helvete tänker dom ? Hur ska jag hinna med det här liksom, åhhhhh
PMS VECKA
/S

Kan jag få tillbaka min lugg tack ?

(!!!!!)

Ut för snabb fotografering

Jag och Jonatan är snygga på bilden, visst ?
Väntar på att lillasyster ska komma in från att varit ute och sålt jultidningar.
Ska dra med mig henne ut och fota henne lite grann,hoppas på några dugliga bilder,och att ljuset vill sammarbeta med mig idag!
Puss
/S

Söndag 19/9

Hej på er !
Har inte orkat fota något så jag bjuder på en äldre bild!
Känns inte som att skolan är imorgon igen,jag har tvångstankar för den här veckan,3 prov. Alltså bara än massa pluggande.
Jaja,faster och farmor är iallfall här på en snabb fika,bakade en blåbärs paj förut,den var helt okej hihi.
Kvällen kommer vara ganska fart fylld,alltså inte ta det lugnt och så utan plugga,packa och duscha.
Känner att det bästa är om jag börjar plugga lite redan nu.
Men ni får ha det så bra,jag bloggar mer senare
Puss
/S

Forever

Måste fixa lite nu, packa upp min 3 kilos väska och så,sen ska jag titta på film. Så jag får blogga mera imorgon, helgen börjar lida mot sitt slut och det suger !
3 prov nästa vecka. Kommer inte ha någon tid alls för andra grejer än plugg :( bläh.
Jaja,bloggar mer imorgon,sov gott!
/S

26 dagar till min födelsedag : ÖNSKELISTA


Lillasyster

FOTO : JAG
MODELL : LILLASYSTER SANICA
Kvallitén var ju inte direkt så bra här ?
Jaja,det får duga ändå :)
/S

Nya skor

Efter att vi hälsat på söta sachini så åkte vi och köpte ett par nya skor till mig.
Det vart dessa, dom kostade 399 kronor och kommer från skopunkten.
För övrigt sitter jag framför datorn och i mellan åt tv'n med en skål godis.
Ska snart fota några enkla bilder på lillasyter.
Puss
/S

Hemma hos Jonatan

Hej på er !
Förlåt för jag inte skrev något igår men hade fullt upp. Sitter iallfall hemma hos älsklingen nu,vi har sätt film och lite sånt,riktigt mysigt :)
Klockan är 10.44 nu så ska straxt hoppa in i duschen,mamma kommer och hämtar mig klockan 12 och då åker vi till mjölby och hälsar på än. Efter det åker vi in till stan,jag ska kolla på ett par nya skor. Och sen hem och baka något för på söndag kommer farmor haha :)
Jaja,den här helgen har och kommer bli super. Tack Jonatan för en mysig dag <3
Just nu sitter jag ensam i Jonatans rum medans han fixar sig :)
Bloggar mer ikväll !
Pöss
/S

Sorryyy

Hej
Förlåt så jätte mycket för sugig uppdatering. Har verkligen inte hunnit,har fått plugga dom här dagarna, för prov och allt möjligt. Imorgon är det iallfall äntligen fredag så det känns skönt. Vet inte riktigt vad som händer imorgon,men hoppas på något roligt!
Har lite att göra nu så får blogga mer senare om jag kan,måste dels plugga spanska,packa och duscha.
Så vi hörs !
Ni får några videor på artisten jag lyssnar på just nu (Jessica Mauboy)
/S

Baka baka baka

jaa, fy helvete vad jobbigt det är med bakningen den här veckan ! Jag dör.
Ikväll bakar jag iallfall rulltårta!
haha om ni vill veta :) Jaja,ska hoppa i träningskläderna nu :)

Hösten är här....

Men åhh ! Damp på den här bilden,jag fixade den och allting, beskärde bort det som råkat komma i ofokus ,men självklart dampar det som blir som det var från början?
Jaja,slut med damp. Kom hem från skolan för någon timme sen nu. Ska träna vid klockan 6,och efter det baka och duscha. Har ett biologi förhör om blodomloppet imorgon så just nu sitter jag och pluggar det,känner att jag kan det mesta nu så det känns bra!
Men nu ska jag äta något,och fortsätta plugga. Men vi hörs väll troligtvis ikväll igen :)
Föresten grejen med bilden,det jag ville säga var bara att det verkligen är höst nu !
Jag cyklade med vantar imorse,shit.
/S

Sanctus Real : AWSOME BAND!

Älskar verkligen det här bandet och deras musik,tänkte bjuda på en låt med dom som heter "Lead me" Väldigt fin text!
Godnatt!
/S

Duschen väntar !

Yeeey tiger kakan vart goood !
Haha,överlycklig. Nej men jag är trött på det här med bakningen nu asså,hur fasen ska jag hinna plugga till alla dessa läxor och förhör den här veckan om jag måste baka också ?
Och på onsdag måste jag hinna träffa älsklingen också.
Jaja,har gjort engelska läxan och det nu så det känns skönt. Nu ska jag  duscha och efter det ska jag sova.
Så ja,jag bloggar väll mer imorgon tror jag, eller jag lägger inte ett litet musiktips innan jag lägger mig ,men annars, godnatt ! <3
/S

JEANS JEANS

Okej jeansen ser fail ut på bilden tycker jag ? o lite ljusa
Men köpte iallfall som här jeansen i eftermiddags,köpte dom på cubus,för 199 kronor,rätt billigt,så jag tog dom direkt ! Skulle velat ha ett par jeans med slitningar och sånt,men det ville inte min plånbok....
/S

Shuu

Haha jag verkligen ÄLSKAR den här bilden!
Våra riktiga personligheter!
Hej iallfall !
Har haft en lång dag i skolan idag till klockan fyra. Hade dans sista lektionen,stack sedan ner till stan , laddade på pengar på min mobil och köpte ett par nya simpla jeans. Behövdes verkligen ! alla har jag växit ifrån och nu när det blir kallare och kallare.
Kom hem någon gång vid halv sju och åt pizza med familjen,mums på det!
Just nu håller jag på och bakar tigerkaka till morgondagen.
Väntar iallfall på att den ska bli klar nu och efter det ska jag hoppa in i duschen,fixa för imorgon och sen fixa engelska läxan.
Bloggar kanske mer sen,om jag hinner på kommer bild på jeansen också.
Puss
/S

Jag vill ha ....


3 - Pack ringar från hm 50 kronor
Tröja från hm 129 kronor.
Ska sammanfatta min önskelista till min födelsedag,för har visat rätt mycket grejer. Fyller om 1 månad,så kommer en önskelista inom kort :D
/S

Miljoner läxor

Varför egentligen ?
Varför ska man ha så himla mycket läxor ?
Räcker det bara inte med att man har det ämnet flera timmar per väcka?
Jag får damp på alla läxor,jag hinner inte med ett skit jag skulle vilja hinna med!
Såhär ser mina dagar ut, förmodligen allas dagar ut : Vakna - Gå till skolan - sluta skolan och åka hem - göra läxor - äta och packa - sova.
Roliga dagar ?

Bläh

Håller på att förändra min fotoblogg lite just nu,med header och sånt. Här är headern,vääääldigt förminskad. Vad tycker ni om den ?

Godkväll!
Jag är väldigt depp på att det är skola imorgon,OCH jag måste offra en liten del av min sovmorgon,bara för att jag håller i personal fikat,ja men yippie !
Jaja,jag överlever. Den här veckan kommer nog uppdateringen vara lite nere,har tusen förhör och läxor plus att behöva baka varje dag,ja så ligger det till,men ska försöka komma med inlägg så ofta jag kan.
Just nu sitter jag i min säng och bloggar och redigerar lite bilder. Ska försöka satsa sten hårt med fotandet nu.
Väskan är färdig packad,jag är klar och ja allt är klart inför imorgon.
Men ni får ha en bra kväll,nu ska jag sova.
Hörs troligen imorgon kväll!
/S

Jonatan och Sabina 16/4 - 09


Bakat kärleksmums

Hej på er !
Eftermiddag redan,och ännu en skolvecka närmar sig.
Vaknade vid klockan 11 imorse,väntade på lunch och bakade kärleksmums efter det.
Har just packiterat dom i små lådor till skolan imorgon,och provsmakat lite hihi.
Vet bara inte hur jag ska kunna lyckas cykla med en stor tränings väska med skor,gympakläder,danskläder,böcker och massa sånt,plus en stor jäkla påse med en stor kartong med kärleksmums + utan cykelkorg ?
Vi har ett problem.
Jaja,vi får se hur det blir med den saken,nu ska jag prata med älsklingen på msn lite,sen packa och fixa ,sen åker jag hem till mamma igen. Bloggar mer ikväll !
/S

DINA ORD <3


<3

Jag är glad att mitt hjärta kände såhär för dig!
Jag är glad att jag litade på mitt hjärta och inte gick än annan väg,jag vet att det skulle blivit ett helvete om jag inte hade gjort det.
Jag är så himla glad att det blev som det blev,av att jag litade på mig själv så vart mitt liv underbart. Jag träffade dig
Jonatan Karl Bergström Karlsson. Och jag är glad att mina känslor var som dom var,för nu kunde jag känna mig älskad,veta att min pojkvän aldrig skulle ljuga,utnyttja mig på något sätt eller dumpa mig eller såra mig.
Jag känner verkligen att det är något speciellt mellan oss,varje gång jag ser dig,så känns det som första gången,
när hjärtat slår snabbare,hoppar över slag, man blir skakig och nervös.
Jag älskar dig så himla mycket,och jag är så lycklig att det är vi. Kan vara mig själv med dig,jag behöver inte låtsas vara någon annan ,jag behöver inte sminka mig för att du ska tycka jag är fin. Du säger till och med att jag är sötare utan, naaaw <3
Du säger att jag är söt,och att du älskar mig när jag har mina dålig dagar,du kan verkligen göra mina dagar ljusa igen älskling,av ett ända litet ord kan du det. Ingen annan kan det,förutom du.
Tack Jonatan !
ÄLSKAR DIG MER ÄN NÅGOT <3

Vi har snart 1 och ett halvt år tillsammans,och den tiden har vart den bästa i hela mitt 14 åriga liv <3
/S

Min favorit bebis har åkt hem :(

Hallå jag saknar honom redan ?!
Hatar när han åker hem,och så saknar man killen redan så man dör! :(
Ae gud.
Klockan är halv 11 nu,jag har fixat i ordning mig,ska väll faktiskt snart sova,har tråkigt,finns absolut ingenting att göra. Idag har jag och älsklingen bara slappat,vi har sätt film (Grown ups) Den var väldigt bra!
Vi har ätit hamburgare och pommes och tjockat lite godis. Hihihi.
Myst och pratat och bara haft det helt underbart!
Imorgon är det söndag,och helgen är slut redan,jag hatar att helger går så fort!
Imorgon måste jag iallfall baka,eftersom jag håller i fikat till personalrummet den här veckan.
Så ja,imorgon kommer jag försöka sova länge,sen baka och sen byta från pappa till mamma.
Asså wierd inlägg,jag vet men aa. Ointressant också för den delen.
Nej nu ska jag ringa min pojkvän och säga natti och sen sova!
Hörs imorgon,godnatt!
/S

FILMTIPS : BIG STAN

Jag märkte att kvallitén på videon sög nu,men hoppas det duger. Den här filmen är faktiskt väldigt bra!
Så Big Stan blir veckans filmtips !
/S

Thai mat

Hej igen !
Har just fått i mig lite thai mat och nu är jag propp mätt !
Jonatan kommer snart ju,så håller på och fixar i ordning just nu. Ska åka och hämta älsklingen vid busshålls platsen om en halv timme ungefär.
Kommer bli mysigt att få träffa honom igen ! När jag tittar ut genom fönstret ser jag verkligen hur mycket höst det har blivit. Alla björkars löv är gula och oranga! Shit vad fort allt har gått,måste säga att jag saknar värmen och alla lediga dagar med bad,kompisar , skratt och god mat!
Aja,ska sluta deppa nu haha, ska fortsätta att fixa mig. Vet inte hur bloggandet ser ut över dagen,vi får se :) Annars bloggar jag senare ikväll, puss!
/S

Va med älsklings gubben !

Godmorgon hörrni!
Jag har sovit väääldigt gott i natt, går kvällen var väll sådär,men mysigt blev det med film och godis!
Vaknade vid ungefär 11,åt frukost och nu sitter jag här. Ska straxt hoppa in i duschen, och göra mig lite fräsh.
Straxt efter klockan 2 kommer älsklingen till mig. Hoppas han inte åker hem så tidigt! Skulle vilja se film och sånt :)
Jaja,jag får blogga mer sen,för nu väntar alltså duschen på mig !
Vi hörs sen , puss !
/S

En låt jag älskar!


Fyfan

Åhhhhhh!!

Jag är så jävla trött på allt, jag hatar dig och dig och dig ! Och är så jäkla trött på diiig o ditt prat. Jag är trött på allt. Allas ursäkter , och allt skit.
FUCK OFF
Jag hatar allt, hejdå

/S

blääääh

Hallooo, har det rätt mysigt just nu faktiskt,men har ändå cp tråkigt!
Har just sätt klart på Snabba cash och samtidigt proppat i mig godis. Gott äre.
Just nu vet jag inte vad som väntar,men jag är sugen på nya spel till xboxen så ska in på hemsidor och kolla runt lite.
Imorgon kommer älsklingen till mig,det kommer bli väldigt mysigt.
Snabba cash var föresten väldigt bra ! Rekomanderar den filmen,
Resten av kvällen vet jag inte vad som händer, sitter väll troligen framför datorn med godis,film och muuuusiiiikk.
Föresten,jag har noll insperation om vad jag ska blogga om,så om ni vet något jag kan skriva om,tipsa om eller så,så kommentera gärna!
/S

Snabba cash

Hallååå på er !
Precis hem kommen efter en skoldag,har vart segt idag,men ändå helt okej.
Ska packa min väska nu,med kläder och massa sånt,pappa kommer vid kanske 5 någonting ?
Så hela helgen är jag hos pappis.
Straxt ska jag titta på snabba cash och hitta något gott att äta till filmen !
Hinner jag inte så kollar jag på den senare,hare bäst!
Bloggar senare!
/S

Poesi för fiskar

Om ni tittar in på youtube mycket eller annars också, så kanske ni har hört talas om poesi för fiskar ?
Det är iallafalll 2 sjukt duktiga killar som gör det här.
Jag tänkte visa er några videor dom har spelat in !

Dans träning

Godmorgon !
Sovit gott? Jag har sovit gott,men drömde väääldigt cp i natt hihi.
Ligger nu och lyssnar på dunka dunka musik för att göra mig lite piggare,dagen börjar med ett danspass,så jag är pepp på det !
Slutar halv 3 någon gång idag troja,vet inte riktigt när jag kan blogga igen. Men framåt kvällen skulle jag gissa på. Ikväll blir det en hemma kväll med familj troligen,har iallfall ingenting planerat.
Hoppas inte cykeln förstörs idag också,har en så snäll pappa som kom och fixade det där åt mig igår!
Men nu ska jag fixa det sista med packning och sånt,men ha det bäst så hörs vi senare!
/S

PLugg

Haha när man inte orkar fota något så är det väldigt bra att ha google till hands,jag älskar det :D!
Just nu är jag övertrött ! och det är inte det bästa tillfället för att plugga men aja har inget val.
Har engelska och spanska läxa tills imorgon så är väll bara att kämpa vidare!
Har iallfall hunnit duscha och det känns skönt, imorgon äre fredag och jag har ingen aning om vad jag ska göra :( och det känns jätte surt!
Jag kommer sitta hemma och ruttna eller något,jonatan skulle va med en kompis också så honom kunde jag visst inte vara med.
vet att inläggen idag har vart allmänt ointreserade,får bli intressantare inlägg imorgon,nu ska jag plugga vidare och sen somna gott!
Puss
/S

Hur får jag mitt hår att växa fortare?

Många har just den frågan , jag med....
Men jag kollade lite på youtube nyss och hittade den här videon,jag har aldrig testat det,men kanske skulle vara värt ett försök,ifall ni är sugna på det så kolla in videon här ovan :)

How to make eyeshadow

Här har ni en video på en tjej som är väldigt duktig på att måla ögonen,tänkte lägga ut den här videon så kanske ni får något tips tills nästa gång :)

Naaaw

En gammal bild på Jonatan, från sexan någon gång tror jag,tihi så himla söt!
Hej föresten,hemma efter en lååång skoldag.
Skoldagen har varit bra men lång. Jag är ju väldigt tur med mina cyklar,min cykel vart stulen förra veckan och imorse hoppade kejdan och en grej gick av. Åhh damp!
Iallfall,har två stycken läxor tills imorgon,så ska göra dom och så kommer snart pappa en sväng.
Imorgon är det äntligen fredag! inget planerat än så länge,förutom att jag byter från mamma till pappa.
Shit världens ointressantaste inlägg eller vad?
Aja lägger in lite tips senare ikväll troja.
Puss
/S

Mooorniiing

Godmorgon !
Får hoppas på att ni har sovit gott i natt,jag har det.
Klockan är kvart i sju ungefär och nu ska jag äta frukost och fixa lite. Dagen börjar med hemkunskap i 2 hela timmar,men det känns ändå rätt okej. Kommer hem någon gång vid fyra i eftermiddag,men då måste jag plugga lite läxor och sånt,så mer uppdatering blir nog senare ikväll skulle jag tro.
Lägger upp något filmtips,något skönhets tips och lite sånt då tror jag, men det blir väll ganska bra det ?;)
Nej nu måste jag gå,frukosten väntar och skolan väntar åhhh. Fredag imorgon,känns skönt,helgen är väääldigt efterlängtad här ifrån!
Puss ses senare!
/S

Always LOVE

Godkväll hörrni!
Klockan är halv tio och tiden bara försvinner. Min skoldag har vart bra,men lite stressig och sådär. Efter skolan gick jag till café gränden tillsammans med Emma och Malin,vi skulle plugga ,vart inte så mycket plugg utan mest snack haha. Så innan jag somnar så ska jag läsa ett par sidor i so boken!
Iallfall,mötte upp Jonatan efter det,vi åkte hem till mig ,pratade , hade damp och myste massor.
Älskar dig så himla mycket!
Åhh vill så gärna foot! gud jag blir galen,aja i helgen om det blir lite finare väder ska jag passa på!
Nu måste jag plugga och sen sova, så det här får bli ända inlägget idag,hemskt ledsen för det men har vart mycket idag,blir mer uppdatering imorgon.
Pösss !

Godmorgon på er!

Vaknade just,ska äta lite frukost nu och sen dra mig till skolan,dagen är inte så lång idag,känns skönt.
Bloggar mer vid klockan nio ikväll kanske,ska spendera eftermiddagen med världens bästa pojkvän Jonatan.
Puss !
/S

Idol

Hej !
Tillbaka från duschen och tv tittande nu.
Har kollat på idol,faktiskt många bra !
För övrigt är jag super trött idag, så ska väll dra mig till sängen ganska snart,så skönt att allt är fixat och klart inför imorgon,så jag slipper att stressa!
Nae,det här får väll bli mitt sista inlägg för ikväll troja,men ni får ha det bäst,nu ska jag smsa med älskligen och bara mysa :)
Bloggar mer imorgon kväll,uppdateringen imorgon blir inte lika bra, men några inlägg kommer !
Godnatt!
/S

Ute och sprungit

Haha fin collage bild jag slängde ihop va?
Jaja det bästa är att man ser vad det är för något. Jag har precis kommit in efter en 4 km joggingtur,det var riktigt skönt,men nu har jag ganska ont i kroppen.
Ska straxt hoppa in i duschen men först och främst äta lite grann.
Skönt att det mesta är klart inför morgondagen nu, dvs packat väskan inför danslektionen,gjort mina läxor och sprungit! Nu återstår bara mat, duscha och att slappa :)
Bloggar mer sen,nu är jag hungrig!
/S

FILMTIPS : SALT


Hemma hemma hemmmmaaaa

Hej igen!
Ännu en skoldag avklarad,känns skönt det, förhoppningsvis går veckan fort och det blir snart helg,faktiskt redan onsdag imorgon ju!
Iallfall, kom hem för någon halvtimma sedan,och just nu sitter jag vid bordet och äter frukt och gör matte läxan färdigt. Efter det ska jag ut och springa tänkte jag.
Imorgon kommer älsklings Jonatan till mig, tur det för jag har saknat honom sååå mycket !
Innan jag går ut sen så tänkte jag lägga upp ännu ett filmtips om filmen "Salt" lägger upp trailer osv. Så titta in då igen,nu måste jag försöka koncentrera mig på matten, men vi hörs sen!
Puss
/S

This is sooo cosy

Något jag älskar på hösten och vintern är stickade gosiga varma tröjor!
Det känner jag är bara ett måste, tröjorna här ovan kommer från bik bok. Kommer inte riktigt ihåg priset,men är ni sugna på någon av dom eller vill kolla närmre så tryck HÄR så kommer ni direkt till kategorien "Knitted"
/S

Snygga hoodies

Riktigt snygga hoodies från ginatricot!
Skulle gärna vilja ha någon av dom :)
Men ginatricot alltså,dom kostar 249 kronor styck :)
/S

Godmorgon!

Fokuset är på mitt hår,så ett stort fail.
Jaja,för det första så vill jag säga att jag har en hemsk bildtorka,och det finns inget roligt att fota.
Men ska försöka få det där bättre,för det andra : Godmorgon mina läsare,har fixat i ordning mig och ätit frukost precis,klockan är straxt sju,ganska lång tid tills jag ska dra mig mot skolan, så jag ligger i min säng och slappar,men datorn och smsar.
Idag har vi också en lång skoldag,hoppas den går fort,behöver komma hem och göra läxorna,ut och springa och massa sånna grejer. ae, skolan tar kol på än,verkligen.
Jaja,jag får blogga mer när jag kommer hem sen. Ta hand om er!
/S

Matte läxa

Nu ska jag ta tag i min matte läxa och sen fixa för imorgon,sen sova.
Så det här får bli mitt sista inlägg för ikväll,så får ni titta in imorgon igen!
För övrigt så saknar jag ihjäl mig efter Jonatan hihi <3
Godnatt på er!

+

Hej på er!
Har ännu inte gjort matte läxan,åh jag kommer aldrig orka göra matte läxan,men ja jag måste tvinga mig själv.
För övrigt har jag just ätit mat och också kommit in efter att ha fotograferat,tyvär vart det knappt några bilder,för vädret var grått och tråkigt,och det fanns inget bra att fota helt enkelt..
Hoppas på bättre foto dag fram över,i helgen maybe.
:)
/S

Välkommen hem Sabina !

Bild i repris ,för ett tag sedan!
Holloj mina läsare!
Kan väll börja med att säga välkommen hem till mig själv,lång skoldag ända till klockan fyra.
Klockan är straxt efter 5 nu och jag har vart hemma ett ganska bra tag nu,jag ligger i min säng med datorn och smsar med älsklings Jonatan <3
Jag tror faktiskt jag ska gå ut en sväng och försöka hitta något roligt att fotografera, egentligen har jag ingen tid,men hallå ? ska skolan få ta upp exakt ALLT ?
Jaja,vid klockan sex ska jag börja laga mat så får väll resa mig och gå ut nu,jag får blogga mer senare.
Vet inte när,för jag har en matte läxa som behöver göras också tyvär!
Jaja vi hörs senare!
/S

Vad hände ?

Ni kanske undrar vart allt fotande har tagit vägen, alla bilder och allt foto snack ?
Det har iallafall jag, Men det ligger till så att jag har så himla mycket i skolan,och när jag kommer hem är det bara att plugga,äta och sova ,ja faktiskt. Och jag får aldrig någon tid över till att fota,och det är väldigt synd för jag älskar verkligen att fota,jag saknar verkligen att få hålla min systemkamera i mina händer och fota något.
Men så fort jag får tid så tänker jag gå ut för en riktig fotorunda!
Längtar redan!
/S

VILL HA

Innan bion förut vart det en runda på stan med familjen,vi var inne på gina och jag förälskade mig såklart i en stickad cardigan/tröja. Jag provade den och den var verkligen fin!
Jag önskar verkligen att jag var gjord av pengar haha,men jag får hoppas att jag kanske kan få den här i födelsedags present av någon tihihi :$

Filmtips : Grown Ups

Veckans filmtips blir filmen Grown Ups,Har ännu inte sätt den men har hört att den är bra,så får bli filmtipset!
/S

Love you baby

Hej på er !
Jag har kommit hem från älsklingen nu, och jag hade väldigt roligt och mysigt hos honom både igår och idag,
Vi kollade på eclipse och myste och massa annat roligt,vi vart dock trötta ganska fort och somna haha <3
Imorse vakna vi vid klockan tio,Jonatan duscha och jag fixa mig och vid 12 kom gäster till honom,vi fikade och han fick sina presenter. Han vart väldigt glad för min present och det är jag glad över,hans paket innehöll en tshirt.
Mamma kom och hämta mig vid klockan kvart i 3 och vi kollade på Toy Story 3 haha,men den var riktigt bra !:D
Bloggar mer sen!
Måste packa upp min enroma väska och packa om till skolan imorgon!
Helgen gick fort igen,längtar redan tills nästa helg är inte så taggad inför en skolvecka igen.
Jaja,puss på er!
/S

godmorgon

Godmorgon Sovit gott? jag har sovit gott med älsklingen :)
Får blogga mer sen ,har mycket att stå i
/S

Hemma hos älsklingen!

Sitter hemma hos älsklingen nu,vi har det grymt roligt, tack för du är så himla underbar hjärtat,tror vi ser film sen och då kommer jag lägga upp filmtips. Längesen jag gjorde det nu så är väll bra ? ;)
Jag älskar verkligen bilden här över,skrattar alltid när jag ser den,vi har så många minnen tillsammans,både cp minnen ,roliga minnen och romantiska <3
älskar dig <3

Duschen next !

Hej igen !
Nu är jag hemma och nu har jag lite bråttom så det här får bli ett kortis inlägg.
Ska straxt hoppa in i duschen,raka benen , inpackning och massa sånt.
Och sen packa ner dator och kläder! Ojoj hur ska jag hinna?
Jaja,vi får se om jag hinner blogga något mer ikväll,har trots allt med min egen dator hem till Jonatan så jag tror det !
/S

3 Klass OS

Godmorgon mina läsare!
Klockan är halv nio,och i vanliga fall skulle jag aldrig vara uppe vid den här tiden haha, men nu är det så att min lillasyster ska vara med i något som kallas 3 klass OS vid klockan tio,så ja.
Vet inte hur länge jag kommer vara borta riktigt,men bloggningen kommer vara lite dålig idag,när jag kommer hem måste jag duscha och packa,för sen åker jag hem till Jonatan,för att fira honom osv.
Filmkväll,spelkväll och massa mysiga saker :)
Usch redan söndag imorgon ju !? Jobbigt att helgerna går så himla fort jämt.
Puss bloggar mer sen!
/S

Grattis älskling 14 år!

Grattis älsklings Jonatan,idag fyller du 14 år! Hoppas du får världens bästa födelsedag! Ska bli mysigt att få fira dig senare ikväll :)
Gratttttiiiiiis min gullunge :) <3333

springa 3 km sen godis

Halloj!
Har just suttit i soffan och ätit lite godis,innan var jag ute och sprang 3 km. Skönt skönt.
Längtar tills imorgon,morgondagen kommer bli såååå bra !
Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen,finns inget speciellt på tv'n och sånt. Men aja.
puss !
/S

Halsdukar och mössor till hösten

Något jag vill ha är en mysig halsduk och mössa till hösten och vintern,här över är något jag skulle kunna tänka mig,mössan tyckte jag var väldigt gullig,som många av er vet,brinner jag för just rosetter.
Skulle vilja ha någon av halsdukarna och deffenitivt mössan !
Så det här är mina tips,allt kommer från bik bok!
/S

++

Väääldigt fin bild eller ?
Jag kom hem för tio minuter sedan kanske,har just tryckt i mig ett äpple och nu sitter jag här i min säng kollar runt lite på internet och naturligtvis bloggar. Känns skönt att veta att det inte är någon skola imorgon!
Ikväll ska jag bara mysa hemma,men först ska jag ut och springa. Imorgon så fyller världens bästa pojkvän år! JONATAAAAAN  <3 Han blir 14 år och jag ska hem till honom och fira honom. Han ska få sin present av mig tihi <3
Jaja,jag får blogga mer sen,nu ska jag fixa med annat och lyssna galet på musik!
/S

Skooolan

Yeyyy  fredag äntligen ! Jag är trött på att gå upp så jäkla tidigt på mornarna,ska straxt ta på mig och gå ut,får jag inte upp cykel låset idag så får jag hyper damp,jag går inte till skolan idag med!
Jaja,hoppas på det bästa,dagen börjar med dans,vi har börjat med en ny koegrafi, i street,riktigt rolig!
Vi hörs mer sen !
/S

Underwear

Bh'n jag köpte idag , trosorna orkar jag inte visa just nu
/S

Stan

Hej !
Dagen har varit väldigt lång,och nu är jag verkligen sjukt trött.
Morgonen var skit,jag missade bussen,cykel låset dampade ihop och det slutade med att jag fick gå 3 km till skolan,vart lite försenad men det gick bra,haha.
Efter skolan drog jag mig bort till stan köpte bh och trosor, lägger in bild sen.
Träffade mamma och lillasyster och gick till espresso house och åt kvällsmat. Mysigt. Nu är jag iallfall hemma och ska packa väskan för dansen imorgon,gå ut och springa och sedan duscha.
Jag får blogga mer sen :)
/S

Torsdag

Hej bloggen!
Sorry för dålig uppdatering igår,hann inte jag var tvungen att plugga som en idiot. Hade det mysigt hos älsklingen igår och när jag kom hem var jag dötts trött. Men veckan har gått fort och imorgon är det redan fredag! wuuhhuuuw
Nej nu ska jag dra mig till skolan som börjar med hemkunskap. Dels ett so förhör!
Bloggar mer ikväll

Hemma

Nu är jag hemma,men nu blir det lite so plugg och så bloggar jag mer sen om jag hinner :)

Bild löst inlägg

Godmorgon!
Har ni sovit gott?
Jag har sovit gott men är riktigt trött just nu,ligger i sängen och bloggar och i mellan åt fixar med väskor och skolböcker osv. Om några minuter ska jag dra mig till bussen och åka till skolan. Uek, efter skolan ska jag fixa födelsedagspresent till älsklings Jonatan som fyller år på Lördag och också åka hem till honom. Kommer hem vid halv tio eller något sånt ikväll. Så vi hörs då puss !
/S

RSS 2.0