FÖRSTA ADVENT

äntligen!
julen närmr sig, längtar verkligen! oja, här har det varit bak kan man säga! hehe, lite misslyckad då, men resten blev la bra. och jag, JAG fick mandeln iår! har inte fått den någon gång i hela mitt liv! haha, men äntligen, jag säger bara yes!
och det har varit film maraton med syrran, Gossip Girl. älskart!
nu ska jag joina family i soffan och chilla.

jag ser hur du tittar på mig

/e

when all is over

säger ba, stressig kväll..


Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay

mitt liv är just nu nästan perfekt!


glöm
dina bekymmer, för imorgon kommer nya
/ elina

torsdag

tjö.
ännu en dag avklarad! hade oförberett prov, :( SO är veerkligen min sämsta sida, IG dirr!
hah, jag hade en cäpä konsversation med ett fyllo idag i resecentrum, så jävla random! aspackad. såå pinsam jag skäms! jag längtar till imorgon! haha, blire mjukis ? JA DIRR!

JA, jag vill ha bruna ögon! ge miiiiig..

Mys pys, men ändå pluggande på biblan.

Hej bloggen !
Inlägg från Elina, Toppen ! Hoppas vi har rätt mycket läser ändå ;) Skolan idag , mycket tråkigt, efter skolan skulle jag träffa Amanda på stan <3 hon skulle komma kvart i fyra, och ja slutade halv tre, eftersom jag har So PROV på fredag gick jag till biblan, satte mig bekvämt i en fåtölj, musik i öronen och sedan bara börja läsa gärnet. Det var riktigt mycket man skulle veta,och jag blandar ihop väldigt mycket men jag hoppas ändå att det kommer gå bra och att jag får gott resultat. Men sedan gick jag till rese och mötte upp Amanda, vi gick och tog ut pengar och gick sen tillespresso house , och det vart cheesecake och en varm choklad men grädde och marsmollow , mycket mycket gott ! Vi kollade lite på gina och nu vet jag nog vad jag ska ha på nästa disco i cupan ? ;)  tjejer ? ;) killar ;) CUPAN sista november eller ? , och detta ska jag också ha på festen som hålls i srilanka :) det blir svart linne och röd midje kjol , eller rött linne och svart midjekjol har ännu inte bästemmt mig ;/ vi får väll se måste ändå  vänta tills månadspengen kommer ,  mys dag med Amanda tycker jag och måste göras om snart <3 , jag är okcså sjukt orolig över dig gumman, men det kommer gå bra , du kommer bli frisk snart och jag håller din hand hela tiden , det gör bästa vänner för varandra vad det än gäller , jag älskar dig <3
På fredag blir det nog att vara med älsklingen (L)
ska inte va uppe så länge ikväll heller..känns jobbigt på morgonen ;/ drama imorgon bitti , 20 gånger bättre än tillexempel Fysik....
/ S

i'm back bitches!

ja, nu är jag verkligen pepp. jag har fått mina dagar att tänka ut och nu mår jag fasiken jävligt bra! iaf när det gäller vissa saker.. andra saker, bara och glömma. Hade NO prov igår och gick väll hyffsat! och nu skriver jag uppsats på både eng. o franska :) ganska bra tidsfördriv? hah, elina goes pluggis!  jaja, och gumman, jag o sabbe håller tummarna för dig att du ska må bättre och vi är oroliga för dig! och jag saknar sabbe o julia! får bli en ferre snart dårå ;)
asså jag har ångest, ska jag ta eller inte ta svininfluensa vaccinet?! jag tror det lutar emot att jag ska ta den.
haha random.. asså, jag vill att du ska veta.. jag vill verkligen de! du är fan den enda jag tänker påååå!och jag längtar så gryyymt mycket till tahiland nästa höst, tahiland dirr!
asså har jag ens något vettigt att skriva? hah, men peace bree!



You don't know what you got 'til you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I’m going through is hurtful...


Deppdagem SÖNDAG

Åh, Imorgon är det skola ! Helgerna går alldedes för snabbt nu förtiden ändå hinner jag inte med så mycket.
Så som det brukar sägas , tiden går fort när man har roligt, men jag har inte alls hittat på en massa roliga saker, eller jo jonatan i lördags , men resten av fredagen och hela söndagen ? Vaknade imorse av att en massa "NEJ" flög runt i hela huvudet ! nej nej ,åt skolan , gå upp tidigt  , läxor , en allmänt stressad vecka i skolan. (n)
För mig är det helt underbart med helg, att få träffa ens gamla kompisar i gamla skolan (ens bästa bästavän) och ens underbara pojkvän. jaja , man får ta det som kommer och ta en dag i taget.
Min dag har vart rätt bra även om det är söndag, söndag är hemsk för att man hela tiden går runt och tänker på att de tär skola nästa dag, men dag nu , mamma väckte mig vid tio och sa att frukosten stog på bordet, skönt att slippa ta fram den själv. Klockan 12, tog jag bussen för att åka till stan för att försöka hitta nya underkläder, hittade ingenting på halva stunden , i sista sek , hittade jag iallfall en rosa Bh + Trosor. Bra köp för 158:-
Klockan var då 14 , och jag begav mig bort till sporthallen för att vänta på min lilla syster som hade dansat , åkte med min mamma hem , träffade också kära pappa , som jag fick en svettig kram i från, Mys hihi
Jag saknar honon sjukt mycket , ska försöka ta bussen hem till honom och sova där en natt. Nu i veckan ,
när jag kom hem , börjades det att lagas mat  eftersom vi skulle få främmande senare , efter god mat o fika åkte dom hem , och jag duschade och kollad epå hål i väggen , jag fick ett riktigt skrattanfall ! men det var sjukt kul ! (y)
Var det här ett långt inlägg ? hade trots allt ändå rätt mycket att bäretta. Hoppas elina skriver me rpå bloggen nu ;)
Ha det bäst , trots skolan imorgon ! håll ut , det ska jag
Saknar dig Jonatan , julia , elina och massa fler (L)
Dagens kommer mycket snart  med ! :)
/ S

every day i see my dream

asså känslorna för dig är sjuuuuukt stora, i stora mängder! men det fanns plats till en till.. jag gillade dig också vi var ju ba för bra för att va sant. men you find someone. så jag vänder på klacken till dig jag gillar fast vi knappt har snackat, du ba tar en me storm. o ja jag hoppas att det går åt helvete för er, jag vene. känns ba så! lycka till får man a säga te mig!!!!!!! :) fuckers,

Efterlängtad helg.

Hej igen bloggen
Äntligen ett inlägg från Elina bby ! Veckan har gått super fort , vissirligen har jag bara gått i skolan, ondsdag,torsdag och fredag,  var sjuk mån tis , men skönt med lite avslappnade dagar som man i det är fallet inte får så ofta.Nästagrej jag längtar till är studidagarna som ligger på TVÅ dagar den här gången super kul !
Tyvär har säkert inga andra två dagar så ingen kan sova över eller hitta på något sådant kul. Jaja, skoldagen har vart bra, jag hade matte prov idag, känns som det gikc rätt bra men svarade ju inte på allt , så jag vet inte ;/
Ni får veta mina poäng sen om det inte blir allt för dåligt..
Jag har just hjälp mamma med att laga den underbara maten "Taco"  Ska straxt gå och äta det, mums på detta.
Imorgon blir det att åka och köpa skor, kankse ska köpa någon BH med. Sen blir det Älsklingen (L)
Mycket mys blir det säkert där
Ha det bäst !
Sabina loves you !
/ S

sjukast.se

jag har varit så sjukt jävla sjuk!
nästan 40 grader igår! men mår bättre idag, men blir ingen skola imr, har inte gått på hella veckan, eller i måndags men aja. men jag har säkert missat as mkt..... :(
/e

Confused.

Personer bärettar,
Men därefter blir man förvirrad på sig själv. Man vet inte längre , precis som många gånger förut.
Man gråter nästan föratt man inte vet vilket beslut som är rätt, blir man lycklig ?
Man ger och tar , man får inget tillbaka. Livet är riktigt svårt , så som besluten i ens liv, i det ämnet som är störst i hela livsgången.
What do i want ?
/ S

Dagens Låt

MONSTER - ITCHY DAZE


Föratt texten är så himla vacker , och den stämmer in på mig. Om hur jag har det , därför får den mig att fälla en massa tårar. JAG tycker att den är bra.
Idag är jag hemma som jag har vart sen i Måndags , sjuk... haft väldigt ont i magen , men imorgon blir det skola igen. Hoppas det är bra i skolan imorgon.
/ S
Lyssna på den underbara texten !

Nej nej nej....:(

Don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.
I know there’s a snake in my bed
eating its way through my head

I want to be normal, I want to feel safe
waking up screaming, it’s always the same.
I don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

I’m trying to wash of the stains,
try not to think about the pain
I know I’ve got no place to hide,
God knows the times that I tried

Kvällsinlägg

Hej Bloggen !
Blir ett litet kvällinlägg nu, Tänkte köra en dagens film med. Dagen har vart mycket bra , men jag tycker att helgen har gått något så fruktansvärt fort! Jag hinner inte med något !
Min lilla syster Sanica och Pappa gick på bio , och jag åkte hem pga jag redan hade sätt filmen. Älsklingen kom till mig (L) och vi hade det riktigt mysigt !
Hopppas det blir snart igen. Hoppas också på att  ni tycker att jag har blivit bättre på att uppdatera här på bloggen ? blir kankse en frågestund snart hoppas då att det kommer lite fårgor då !


DAGENS FILM


Är filmen upp ! , Jag tycker den är riktigt riktigt bra för att vara en tecknad animerad film.
Den är rolig, men också lite sorlig, Super bra film tycker jag , själv såg jag den tillsammans med Julia(L)
Den fick oss att få garvanfall men också lät den oss fälla en tår. Rekomenderar ;)Här har ni adressen till trailern på up :
http://youtube.com/watch?v=USpI6Jzl3No




Absolut inga kommentarer

Pga frågestunden fick vi EN kommentar. Tänk om vi inte får in några frågor alls när vi väl har den. Känns inte som det. Men värt att testa tycker jag :)
Idag åker jag tillbaka  till mamma. älsklingen kommer med :)(L) ska bli mysigt skrive rmer senare , puss
(L)
Ska nog börja med dagens tillex musik , kläder , film osv :)
Veckan nyhet ! (Y'
/ Sabina Thorn

I wan't you

Godmorgon Bloggen , eller ska man kankse säga god efter middag ? No idea
Iallfall.  I dag är det lördag och det innebär ännu mer godis. Ska leta upp en film och mysa med lite dricka och godis.
Mys pys. Ingen som vill vara med ? som kan ?
SMSA då !
Alltså så blir dagen en lungn dag med film. Inget speicellt kulmen ta det lungnt. Skriver nog mera ikväll.
:)
Slänger in en ego pic på lilla mig :)

värt att ha frågestund :)?

hej bloggen,
Äntlogen fredag idag ! kort dag i skolan och danslektion i skolan desutom riktigt skoj dag. Har umgåts mest med Felicia "lasse" idag, ska snart åka till pappa och va där i helgen. Har desutom en fråga , är detvärt att ha en frågestund ? eller kommer det bli så att vi har en men INGEN frågar något. Så jag vill veta vilka som facktiskt läser min och elinas blogg , kommentera här nedan för så får vi se om det blir någon frågestund. Är sugen på det :)

ACT NOW IMORGON

Hej bloggläsare !
Dagen har bestått av rep hela dagen till dans föreställningen act now imorgon. Så sjukt kul. Efter det vart det älsklingen (L)
Nu ikväll måste jag hinna med :
- Äta
- Packa kläder , ombyte till imorgon
- Gör mellanmmål till imorgon
- Matte -.-
Ha en så trevlig kväll alladessammans. Vill bara säga att jag hade världens mysigaste kväll hemma hos Jonatan !
/ Sabina Thorn
Scenkläderna fick bli det här. Fanns tyvär inte så mycket annat att välja på ;/
Det får bli bra :D huvudsaken är att jag kan dansa i det :) och att jag gör bra ifrån mig imorgon !

Det börjar närma sig Splinter cell.

Nu börjar det närma sig Splinter Cell : Conviction  En helt ny i serien, den släpps i Jannuari/Februari och jag älskar det otroligt mycket! Mycket roligt spel. jag som har xbox 360 kommer sitta fatsklistrad där.
Rekomenderar starkt ! kostar ca 600 kronor. Värt !

Otroligt kul med bloggläsare

Hejsan Bloggen !
Super duper kul med komentarer av främmande bloggläsare !:) Och jag och Elina har bästemmt oss för att uppdatera mycket mycket mera och ha någon frågestund någon gång ibland. Just det ni har önskat :)
Min dag har vart seg och jag somnade nästan i bussen påväg till skolan. Sov fruktansvärt dåligt inatt. Efter skolan fick jag gå och leta efetr tröja till act now min föreställning på folkungasklan (dansprofilen) ska bli sjukt kul. Det är på torsdag därför har vi bara lektioner i morgon till 12 och där efter rep till halv fyra. Och rep hela dagen på torsdag till 3. Mycket den här veckan , men otroligt kul med ! :)
Imorgon efter skolan ska jag väll försöka ta mig bort till min älksling :) (L)
En otroligt snygg bild på : Elina Julia och Mig. Gosh.
hihi (a'
Ha det bäst nu puss !<3
/ S

rubrik

du är min
alltid kommer jag att älska dig tills mitt hjärta slutar slå
vi i vårt och torrt
i alla dagar årstider och år
den jag älskar är du

ändring?

tja tja!
vi har varit sååå sega, och ni har väntat så lååång tid hela tiden efter varje updatering.
så nu frågar vi, vad behövs ändras?
skriv vad som helst! nu när ni har chansen!
/ stee.blogg.se

cupan dårå!

Fredag
ah, som sagt har ju fredag redan uppstått! var kul som fan.
jag elin, mela och ina tog bussen in till sabbe, haha en bråttom förfest, och
bråttom till bussen! när jag äntligen fått på mig mina skor och går ner o går ungefär 50 meter,
:  FAN, mina pengar!
snabba ryck upp för alla trappor rusa in i huset, hämta pengarana kuta ner 100 meter till bussen!
men hinner precis!, mahah, alla fejka mobil biljett, sen in till cupan, var inte så många men så grymt kul, fifan,
men så träffade vi, tobbe, jonte, emelie, livia, edwin och hampus där och massa andra boyys!




/E

RSS 2.0