Yeah

wiiiie ! :D

Sometimes

I think i'm breaking out.

Ibland är det svårt att veta vad man vill. Ena stunden känns det som amen jo det  är det här jag vill. Den andra stunden känns det som men det  här vill jag inte. Så svårt , det är olika hela tiden. Tänka är ett bra sätt att göra vid såna tillfällen som tillexempel det här. Så känner nog många. Inget som direkt är onormalt. Men det ordnar sig jämt. Som tur är.
Ha det bäst nu !

Puss eran / S


Fina va?

Halloj! ska ju på överrasknings fest imr! så fixade till naglarna lite så dom är fräscha tills imr ;)   
( lägger in en bild snart )


 Så här gör du!

1. stryk över ett tunt vitt lager över dina naglar
2. ta en glittrig guld färg
3. stryk över på kanten, längst ut
4. låt torka, och vips klart!

enkelt!

Ja kan hålla löften, men inte just det!

haha jag sa ju att jag inte skulle ta onyttigt ikväll? när vi var i affären, gick jag fundersamt till läskerna, så står det på en stor skyllt, 39 KRONOR FÖR 3, langa på 3 color, sen gick jag tog lite pringles, och sen godis. ( väldigt lite alltså, ovanligt för min del) haha! men tog dom ''nyttigaste'' pringleserna som fanns ;)  men nu ska jag äta tacos! en väldigt nyttig start!                            / e

Videoupdates!

Så snart jag och sabina har fräschat till bloggen, så kommer det nya och spännande saker! mer bilder, och videoupdates :) !  och självklart mer inlägg!


puss och kram

/ Stee

Fredag, tv?

Aw, sabina :)  hon sjunger Otroligt bra! <3
som sagt var jag uppe redan sju, åkte till pappas jobb, och fixade iordning mig och åt frukost och sånt, sen blev det att köra en 9 håls runda i golf ;) solen stekte på som in i på förmiddagen, och vi hann precis in när regnet kom! men fick bara 10 poäng.. haha självmord! ;D men iaf, åt lunch, as gott! älskar golfklubbens mat asså :) ! men nu är jag tillbaka på pappas kontor, funderar på att ta en tur på stan? eller inte, orkar inte. mina ben är spaggetti! någon är tjurig på msn måste jag bara lägga till :) haha, idag ska vi också ta bort liptons drenars, dra ut röret.. kommer spy mäktigt!
Längtar hem till soffan, och datorn, ska bara ta det lugnt!  asså jag måste börja äta nyttigare! så bara lite godis och lite läsk, och pytte lite chips! :D haha som om jag klarat? sen får jag ta en nyttig smoothie på kvällen! det får bli mitt godis ikväll! ajuste.... måste packa innan jag kan tat lugnt. ska till västerås i imorgon! Fira Lisbeth som fyller 50 år, ska bli riktigt kul att träffa felix och marcus igen :) var ett tag sen nu!
ae, nu ska jag ta lite ''nyttigt'' ifrån kylskåpet! ;)


Jag sjunger No one ;)


Jajjemen , nu kommer en till video när jag sjunger hoppas ni gillar det :)<3

puss ha det bäst !

/ S

mine !

  

S                                 E                                         J


SEJ
Underbara !



julia och sabbe!



ni är underbarast! bara mina! <3

sabina är bästaste!


älskar dig! du är en underbar vän! <3




Äntligen!

Jag var i svartmåla, kom hem idag! blev en övernattning ;) trevligt, trevligt! och äntligen har sabina kommit hem! <3 saknat henne som in i bomben :) längtar verkligen tills på nästa vecka!  har planerat att åka till inas sommarstuga ett tag nu! men det verkar som det har blivit lite ''ändrade planer'' som inte glädjer! jaja, får väll hitta något annat ställe vi kan vara på efter sommarstugan då. Tog precis en dusch! shaved my legs! hatar stubbis asså! ;) men såg en riktigt stor gädda, som någon hade slängt upp på bryggan typ intil våran båt, höll på att spyy, flugor på också! tur att det kommer bli ett gädd lik där (y) good work, men fick höra av min morbror att för typ 2 år sen så har man hittat en mamut, som var infrusen, så dom håller på att tina upp den nu:D okej jag vet absolut inte hur vi kom in på det ämnet, och jag vet att jag kan vara seg på vissa saker, men stå ut :)
''gäsp'' ska upp tidigt imorgon, typ 7 eller något.. mördröm!

puss och godnatt!

Wiie inlägg!

Hejhej ! 
 
Känner att jag inte har vart så himla aktiv här på några dagar  nu , men nu är jag här :) det är bra att E>lina håller den i gott skick :) ! Men igår kom jag hem från Stockholm mellan 00.00 - 00.30 ungefär . Har vart helt otroligt kul ! måndagen vart det 3D film. Tisdagen Grönalund  och jag åkte den nya karusellen INSANE ! sååå rolig! :))
Ondsdagen , stan handla och havet . DEn stora Bildbomben finns på min blogg - http://sabinath.blogg.se/
Besök :)! Just nu sitter jag och lyssnar på en massa musik som framkallar en såå många känslor man börjar nästan att gråta!
Men idag ska jag inte göra något sådär speciellt , vi ska åka in en sväng till stan och fortsätta biljakten ! hihi
imorgon ska jag va med Jonatan , 

Elina vi måste ses nu !!!!!  + fixa bloggen som hon skrev i inlägget innan.

Puss ha det bäst eran / S

Mys!

Jag skriver inlägg 24/7 just nu känner jag, hehe. men just nu sitter jag i soffan  och har precis ätit! grillat kött potatis och kantarellsås, mums! Väntar på att kusinen ska komma hem till landet, så att jag kan åka, är lite rastlös, och as sugen på att ta ett kvällsdopp! :D mina känslor är helt random, haha fattar inte varför, äh, men av sabbe och mig ska ni få se mer ''bilder'' framåt, och så måste vi renovera hela bloggen, hehe, och hej o hå. jag ska fixa iordning mitt rum också, står bara lådor i rummet, har ingen som helst lust att packa ner massa saker, och sen upp o allt, svimmar bara av självaste tanken! men nu har kusin kommit hem till sig, så nu drar jag iväg! Sabina kom hiiiiit, saknardig <3

Tiden går för fort..

Nyss var man inte alls stor, nu rinner tiden förbi som sand i händerna har varit med om mycket ska ni veta!
Tiderna förändras. Man slutar vara med endel vänner när man splittras och har inte tillgång till varandra som förr, får nya vänner, man vill bara stanna i tiden en stund, men det kan man bara i sina drömmar, tyvärr. Kan inte se mig själv som vuxen, och sina päron som pensionärer? helt sjukt asså, men man får leva med det! även om man inte vill, och man kan förlora sina nära o kära! <3

Kändis livet kan inte vara lätt

Läste precis klick, m.m kändistidningar. kan inte vara lätt att vara kändis måste jag säga, se perfekt ut varje gång dom gör något bara för att det är massor jobbiga paparazzi omkring sig, jovisst en dag skulle jag klara mig, men hela sitt liv? hemskt. verkar det som iaf, och alla rykten man får. som inte ens är sanna! man vet ju redan nu att man blir förbannad på att höra rykten om sig själv, och bara om att det är ungefär 3 st som vet om det, men det sprids ju ändå. tänk er då att  det är folk från hela sverige som köper tidningen, och rykterna är väll i andra länder också. tänk er då, när det inte ens är sant. usch! haha, lilla jag tänker stort.


Keep it or leave it?

ah, jag funderade på en ny blandning på hårstiler m.m. testade många olika stiler! men det var bara en ny stil som jag gillade!
det är ju inte så att jag kommer gå runt i mittbena passar inte mig så bra, men när jag ska ha denna så är jag riktigt nöjd faktiskt. Undrar bara, keep it or leave it?

Före                                      Efter




The game we play

halloj!
jag sov, vaknade av den förbenade telefonen. sen gick ja väll upp, åt. ae typ de vanliga sen så ringde ina, och hon kom hit inte långt efter! så har vi varit här, ah ja vill bara säga att arg som syskon kan man va? haha. Men så småning om ska jag åka till kusinen! blir kanske bastu sen kvälls dopp ;d? hehe,  jag har verkligen glömt bort hur snabbt den här sommarn har gått! snart är det slut med lov, och sabbe och jag forstätter inte i samma skola.. men vi har skolorna bredvid varandra soo :) nästa vecka drar vi igång med en liten träff! ska bli riktigt kul och jag ser verkligen emot det! ah, det beror ju förstås på.. jaja :)

If this Isn't Love i don't know what it is, Just tell me!



Nothing is the same

vet inte hur jag ska göra längre, helt random. vet inte hur det kommer bli, hur det slutar. men man får ta en dag i taget. allt just nu denna tid o allt, måste allt vara så svårt. jag orkar inte med det!

Min Kamera!

Nej! min kamera är förstörd! vet inte om det går och laga den,
får åka in med den och se vad som händer! så det kommer inte vara så mycket ''bra'' bilder för min del, vet inte hur länge, men jag måste fixat asså! och så måste jag köpa ett lite bättre stativ.

haha min dag kan inte bli bättre :) ?
/ e

Uttråkad!

Nu har jag inte gjort nånting på hela dagen, typ bara slappat och tagit hand om Lipton!
snart ska jag ut på banan, kör hååårt! ;)
nyss så skulle jag pröva ett ''sminktips'' och så använde jag, Babyliss Icurl,  resultatet har ni här!






/ e

Som Sagt

här kommer några bilder ifrån min ''helg'' och från igår!

puss på lippe!





/ e

Fan..

Åkte in med lippe till sjukan, han fick sövas ner, men han ville inte de, så han fick ta en hårdare dos. Han skulle opereras, att sitta och vänta i två timmar, och sen höra honom skrika när han vaknat, är det värsta som finns! hon mår skit dåligt, och han har ett äckligt rör rakt igenom köttet, vi ska typ masera det, och sen efter ett par dagar ska vi dra ut röret, själva?! usch.. och han satte sig upp ur korgen när jag kom hem för att hälsa, sen så har han suttit upp i en halvtimma för att han inte har orkat att lägga sig, eller att det gör föribannat ont! och vi måste mata/ ge honom vatten för hand, jo visst han kommer bli bra. men jag mår riktigt dåligt av att se honom lida så här...
bilder kommer..
/ e

Hemma.. igen!

kom hem från figgeholm igår!
var riktigt mysigt, soligt och allt i samma paket!
men det hände en tråkig sak, den stora hunden, bet lipton,  och slängde upp honom typ tre meter upp i luften, jag bara såg nått brunt flyga, så han skrek så jag trodde att vi skulle behöva begrava honom i trädgårn! men vi märkte inget speciellt, och han badade osv. men sen på kvällen, så märkte vi att han hade ett stort äckligt köttsår! så min morbrors sambo, h on tänkte så, men lindade om honom ist. hehe, nästa dag så skulle dom linda om honom och trodde sedan att han hade punkterat lungan, men det visade sig att det hade blivit någt lufthål, ae jag fattar inte så mycket av det dom sa, men han ska iaf till sjukhuset idag!
aa, men annars har det varit bra! kommer bilder så snart som möjligt, ska lägga in alla bilder på datorn också!

/ e

Stockholm today !

Hej

Idag om 45 minuter åker jag till Stockholm tillsammans med Julia :D<3
I stockholm idag ska vi nog mesta titta runt och ha mys +  att vi ska kolla på någon film i 3D
Imorgon blir det Grönalund , Insane Julia !!!! :D
På ondsdag mys igen bad och lite sånt troligen och sen hem. Ska bli kul :) men smsa ändå ! :)

Puss ha det bäst allihopa

Jag ÄLSKAR DIG JONATAN !!!!!!!!!!!!!!! <33333333

/ S



Stan

Nej nej nej....Nu åker Elina igen ! ;( jaja , jag får väll försöka blogga lite nu då :) en min dag har mest bestått av stan tornby :) Åkte dit vid kanske halv 2 ? , Vi åkte till Jysk mamma köpte ett bord och lite annat skit...Efter det åkte vi till Ikano , Köpte glass !!! :) GOTT! Senare träffade vi några och gick och kollade på en bil. Mamma funderar på en. Efter det åkte vi och handlade lite och sen åkte vi hem så jag kom hem väldigt nyss. Så det har väll vart en lång dag på stan kan man väll säga. Är sååå glad idag för imorgon ÄNTLIGEN ska jag till Jonatan :)<3333 sååå kul :) längtar !!! straxt ska jag nog hjälpa mamma att laga tacos :) Ha det bäst :) Puss & kram / S




                  NYTT !

Hejdå!

Vaknade av radion, och låten, Svennebanan - promoe. Reste mig upp i ett ryck! Så snart ska jag åka, första gången ja är det ''ensamna'' barnet som åker i bilen på en lång färd, ah man har ju planerat lite, ska ha kudde och täcke och bre ut mig och käka massor av godis ;) + soooooooova! så nu kommer sabina blogga :) Ciao! / e

Youtube Jag sjunger

Ignorera hur det ser ut nu i början (videobilden) gahhh ush ush Videon och ljudet suger men jaja , jag bjuder -.-

Torsdags kväll

Nu kom jag hem från att ha tränat lite golf :)
Snart kommer johanna att hälsa på, äntliigen, var länge sen nu!
sen efter det så ska vi äta tacos, skiiit gott, så ska jag packa till figgeholm ;)
så jag kommer ju som sagt hem på söndag! så var alerta med att sms:a till mig :)
johanna ringde precis och sa att hennes moppe va cp, så vi ska ses på söndag,
skriver mer sen!

/ e

Design?!

Designen är ju som sagt inte klar , för den ska jag göra tillsammans med Elina , men jag gjorde bara en liten bild där uppe sålänge så det finns något . Men kommer bli ändrat såklart ! 

Puss /S

Sabina och Julia !

Yeeeah ! hejhej ! 
Igår kom Julia hem till mig och sovde över , när hon kom satt vi en stund vid datorn och lyssnade på musik m.m
Efter det fixade vi lite fika och cyklade bort till Tinnis och badade i ungefär 3 timmar. Hahaha den där rushekanan (vet inte hur det stavas tyvär) hih. Landningen var mycket snygg för både mig och Julia. HAH , Efter det cyklade vi hem och åt lite lyssnade på musikm.m lite senare på kvällen tog vi våra digitalkameror och cyklade bort till en lekpark och till en barack med klotter på. Vi fotograferade lite när vi skulle cykla ifrån lekparken kommer kanske 5 stycken barn vi inte känner med vattenpistoler och börjar spruta på oss !!!!! julia tar cykeln och jag springer för livet !! ahhh guud ! jaja lite roligt var det.  Bilder vi tog kommer lite senare någon kommer kanske här men de flesta kommer nog på www.sabinath.blogg.se , så se till att kolla där .  Idag ska vi nog fortsätta ta lite kort eftersom det var lite för mörkt för att ta kort igår så vart inte så många igår. Kanske cykla en sväng till stan med. Vi får se. Men jätte roliga dagar med Julia ! puss på dig julia måste vi göra om ! !!!!!!<3333
Imorgon eller på Lördag ska jag till Jonatan. Mycket kul !!! längtar mycket pussssssssss !
Ha det bra !

/S
  CP BILD PÅ SABINA THORN HAHA
                 Bilder kommer på www.sabinath.blogg.se  under dagen

Patetiskt..

bara fegt, kan inte ens beskriva, och sen så trodde jag att du kunde berätta det för mig, asså ja fattar ingenting! tidigare har du bara bedömt som du villl och bestämt, och jag har gått med som en svans. försökte stoppa saker, men ist så fick jag bara hårda ord tbks, ifrån med att försöka rädda dig från klantiga misstag, och nu detta. asså jag vet inte vad jag ska ta mig till, behöver bara luta mig mot någon en stund sen försöka ta mig upp på fötter.
jo visst du har bättrat dig men tydligen inte enough.


Min king!

älsklingen!

gu, älskar dig något enormt lippe!
även om vi skaffar en till,
kan ingen ta platsen före dig i mitt hjärta!

älskade lipton, sover i bilden, haha inga problem med honom, med att sova i bilen :)

Bloggen?

hehe, som sabbe sa tidigare, vi måste ta och fixa iordning bloggen, för klantiga jag gjorde så att den bara blev vit, inte kul! haha! så snart som möjligt kommer ni att få se en fräschare blogg :)

/ stee

Sol!

ah, äntligen sol, 25 grader idag faktiskt! tog en morgon dusch, och så märkte jag att vattnet luktade apa, haha så blev att ta andra duschen, och sen ta alla medel jag hade! men nu luktare prima :D och så  har varit ute och tränat med lipton, måstedet för snart kanske en till kommer :) imorgon tror jag det blir bio, sen måste jag packa, ska till  figgeholm! ska till min morbror. mysigaste sommarstugan alltså :) och där är Lejah, sötaste hunden, haha, en grandanoua, stavning på den ni, haha.  så nu ska jag bara ta en Ice Tea, och sitta och sörpla i solen!
saknar dig också sabina, vi måst ses! <3

/ e

Ojojoj

Hoppsan nu har jag inte skrivit på ett tag , Har mest vart Elina som har uppdaterat nu :)
Men har inte skrivit på länge pga att jag har vart i halmstad från 15-20 Juli :)
Men hemma nu och det känns underbart ! har saknat alla något så fruktansvärt ! men på måndag väldigt snart bär det av till stockhol med Julia ! :D mycket trevligt l'ngtar såå ! 
Måste också säga att inlägget innan Elina har skrivit om platt/locktången är väldigt  väldigt rekomenderad har själv testat den och är riktigt bra faktiskt ! :) om man ska ha en platttång och locktång köp den ! :) men skydd ofc som Elina skrev :)
Avundsjuk på dig Elina ;)
Men Elina  vi får ta och va någon dag och fixa iordning designen på bloggen för nu är den vit :)
Men min dag idag då , efter lunch kommer Julia hit och sover över hos mig :) om det blir fint väder ska vi åka till Tinnnis , annars ska vi nog mest prata , fotografera , och tjocka Godis kanske ? :)<3
jaja , längtar ! :)

Ha det bäst pusssss ! <3

Saknar ELLLIIINA!

  Just my giiirls !        

Babyliss Icurl

idag så köpte jag babyliss icurl! riktigt bra resultat, det är både plattång och locktång, jävligt nöjd måste jag  säga!
   gjorde inte så mycke, men man måste använda skydd, sliter så in i bomben på håret. men rekomenderar den alltså :)
suverän som plattång också!                                

Före
 


Efter
 

/ elina

turkiet

en lätt ''bild bomb''


'
palm beach, fanns även beach volley där ;)


jag ;)


Today

har inte gjort så mycket nu, bara fixat iordning på saker och ting, men ska snart åka till Svartmåla, ska lägga i båten, lite sent men bättre det än aldrig. Så det blir nog att åka ut en sväng med båten med kusinen!

/ e

s&e

haha, ae saknar sabbe!
saknar dig!


Hemma från Turkiet!

hej!

nu är jag hemma från turkiet, har varit hel nice! längtar tbks!
men när ja var påväg hem på planet, så skulle jag äta, haha precis då så spyr en typ 2 liter, precis framför mig!
mm myspys, åt inte mer på hela resan kan ja säga, han stängde inte spypåsen så det luktade spya hela vägen hem! haha tursamma jag?

   
/ e

Min dag tillsammans med min Jonatan

Hej igen , 

Hoppas ni alla mår bra , jag mår väll okej. Jaja idag fyllde min mamma 40  år grattis till henne :)
Vid halv ett kom min älskling hem till mig pga att jag ska till Halmstad imorgon. Och inte kommer hem förän på Måndag. Men hopppas det går fort för kommer sakna honom något så fruktansvärt asså ;(<3
ush... Men vi har spelat  fear 2 och x-men ? sämst är jag...hihi och såklart myysigt ! ALLTID myssigt , Men nu åkte han nyss hem :( så nu hela kvällen kommer jag tyvär sitta och glo och sakna honom :(

/St

Lyckad dag

Dagen igår (festen) vart mycket lyckad , vi var där från kvart i fyra till kanske 12 ? sanica vart tyvär trött. Sådet vart att åka hem , dusha lite och sen gå och lägga sig. Undrar hur Elina har det nu då . Hoppas hon har det bäst. Det är hon ju verkligen värd!
Men idag då. Nu är klockan 9.57 och vid klockan 11.00 skussar mamma mig till min älskling Jonatan , har saknat honom något så fruktansvärt :'( ush ush så känns väldigt skönt att det blir av idag. Men nu måste jag fixa lite.
Ni får ha det bäst allihopa! puss

/St

Elinas och Sabinas nya blogg!

Nu är det så att jag och Elina har pratat om att starta en blogg tillsammans och så blev det. Jag (Sabina) har gjort designen här på bloggen nu så Elina har inte sätt den. Därför kan det bli så att den ändras lite då och då:)
Idag ska Elina till Turkiet så det blir nog mest jag som skriver mest nu i några dagar. Kommer sakna Elina sjukt mycket !
Men idag så ska jag på fest. 20 års fest. Min kusin josefine fyller 20 , därför ska jag på fest i Skäggetorp vid klockan 16.00 i eftermiddag. Just nu sitter jag med Spotify och lyssnar på musik. Men nu måste jag fixa lite annat puss på er och Elina får ha det bäst i Turkiet.

Ha det bäst!
   
/ St

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0